tirsdag 29. januar 2013

Helt perfekt…

004

Jeg har kjøpt meg verdens fineste tovasmykke : ) Og det er helt perfekt til meg ; )

004

Jeg falt sånn for detaljene <3

Smykket er laget av Bare Bagron, og du kan besøke eplabutikken deres her, og du kan følge med Facebooksida deres her : D

Nå skal jeg gå tilbake til bøkene mine – har første innlevering på fredagen, og jeg er på langt nær ferdig med lesing og forelesning. Ja ja, kommer vel i mål denne gangen også ; )

Ha det godt – klem Siv

fredag 25. januar 2013

Jeg ligger ikke på latsida selv om det kanskje kan virke sånn :-P

Noen ganger virker det ikke som om det er et eneste håndarbeid å legge ut, men det er jo gjerne når man holder på med litt større prosjekter….og det gjør jeg nå : ) Derfor tenkte jeg at dere må få noen underveisbilder ; )

003
Jeg ønska meg gavekort hos Jens Hoff til jul…og det fikk jeg : ) Da ble det kjøpt inn garn til teppe. Dette er Delight, og det skal egentlig være flere fargenr. i teppet, men jeg har valgt å holde meg kun til lilla – som dere ser er det bra variasjon i fargen allikevel.

002

Jeg har hekla 52 ruter til nå, og jeg vil tro at det er omtrent en tredjedel av hva jeg kommer til å trenge for å få et pledd med brukbar størrelse. Når jeg strikker må jeg som regel alltid ned en pinnestørrelse, og jeg tok for gitt at det var slik når jeg hekla også….det var det altså ikke : P Målte etter at jeg hadde hekla ca 25 ruter, og den er ca 2 cm for liten. Gidda ikke å rekke opp og begynne på nytt, det er jo ikke sånn at det har noe å si – jeg må jo bare hekle flere ruter. Og bare så det er sagt – jeg fester alle tråder med en gang ei rute er ferdig : D

004

Eldstetøtta har vært ute og reist – hun har vært i Irland, og hun hadde med disse supersøte glassbrikkene til mammaen sin fra  <3 Tror kanskje jeg skal  ha dem med til landstedet.

Som jeg har fortalt tidligere, blir det litt blogging dette semesteret – og da måtte jeg lage meg ny blogg, ville ikke bruke denne til skolearbeid ; ) Og sannelig er det en del som har endra seg siden jeg laga denne for 3 år siden….eller så er det jeg som har glemt mye om hvordan man får en blogg til å se fin ut. Dere skal ikke se bort fra at det kommer noen rop om hjelp fra denne kanten.

God helg alle sammen – klem Siv

tirsdag 22. januar 2013

3 år som blogger :-)

I dag fyller Snertne sneller og små nøster 3 år : ) Og da skulle jeg selvfølgelig ha smekka til med en knallspennende giveaway eller gi-bort eller noe, men fantasien har på en måte stoppa litt opp….så jeg klarer ikke komme på noe knallspennende akkurat nå : P Så la dere heller bli overraska den dagen kreativiteten er på topp, og jeg smeller til med noe spennende her ; )

002

Jeg har vist dere dette settet med fat, kuler, lysestaker og skrin fra Perfect Home før, men dere har ikke sett englene mine som også står der : )

003

Disse englene har kommet i hus i form av julegaver over flere år

005

Dette var den første som kom i hus, og jeg klarte ikke pakke den bort da jula var over

006

Og så kom denne : ) Selv om den er mye mer julete enn den forrige, så gjør det absolutt ingenting om den står hele året ; )

004

Denne kom i jula, og jeg fikk den av en kjær kollega : D Hadde ikke hjerte til å pakke bort denne heller jeg, så nå står de der så fint sammen alle tre : ))

Ha en fin kveld – klem Siv

PS Telleren min forsvant for ei tid tilbake, og i dag la jeg den inn på nytt. Den henter statistikken og tallene inne hos blogger, men nå får jeg ikke til at den ikke teller mine egne visninger. Noen som har vært borti dette før? Det positive er at i dag ble bloggen min norsk igjen : D

tirsdag 15. januar 2013

Og her går det i grått….

003

Har fått veldig sansen for denne gråfargen,

002

og det tror jeg litjtupp har også – det var i alle fall fargen hun valgte da jeg skulle strikke hals til henne. Denne halsen er strikka i Fritidsgarn, og det gikk med 250 g garn – kanskje ikke det mykeste garnet å strikke en hals i, men det funka bra : )

004

Og så er årets første par sko kommet i hus : D Helt klassiske støvletter i skinn, som rett og slett er kjekt å ha noen ganger – akkurat nok hæl til at de blir litt mer feminine enn hovedtyngden av skoene jeg har ; )

Nå er jeg i gang med studiene igjen, og 3 av de obligatoriske oppgavene er blogginnlegg – vil tro jeg klarer å gjøre det godt der i alle fall : P

Ha det godt – klem Siv

søndag 13. januar 2013

Skjerf, dans og premie :-)

001

Det eneste gemalen har fått av strikka saker på de 20 årene vi har vært sammen, er et par sokker og ei lue – synd og skam i grunnen : P Derfor lå det hjemmestrikka gave også til han under treet i år – jeg hadde strikka et skjerf i alpakka. Helt enkelt med 2 rett og 2 vrang i grått og to blåfarger.

002

I november var jeg så heldig å vinne en giveaway inne hos Maris gyngestol : ) Jeg vant et skilt fra Ramsign, og vi valgte å bestille et med etternavnet vårt på. Skikkelig stilig med emaljeskilt altså : ))

Jeg må  bare komme med et lite ps til danseinnlegget mitt ; ) Jeg har faktisk dansa før – pardans da jeg var lita, og det er ikke så veldig mange år siden jeg dansa jazzballett der litjtupp danser – jeg slutta med dansen da jeg slet av den store lårmuskelen… Men jeg kommer nok alltid til å syns det er noe eget elegant og delikat over tåspissko og tutu – jeg har ingen tutu, men skjørtet på bildet er faktisk mitt ; )

Her blir det snart et jubileumslotteri, for det er bare 9 dager til bloggen fyller 3 år : )

Ha en fin kveld – klem Siv

onsdag 9. januar 2013

Misunnelig….jeg?? ;-)

004

I dag har vi vært og kjøpt tåspissko til litjtupp…

003

…og jeg må bare innrømme at jeg er bittelitt misunnelig : P

002

Men jeg må vel bare innse (som gemalen pleier å påpeke for meg hver gang jeg sukker henført over en ballerina), at det toget har gått for lengst for min del ; )

Ha det godt alle sammen – klem Siv