onsdag 9. november 2011

Smårebellsk :-)

017

Smårebellske votter som matcher sokkene jeg strikka – klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal sy på hjerter eller ikke…syns egentlig de var litt fine som de var også

2011-11-09

Her er det vakker høsthimmel både morgen og ettermiddag – må jo innrømme at jeg rekker ikke ta bilder på morraskvisten…fortsatt B-menneske jeg vettu ; )

Temmelig liten respons på musikk-konkurransen min, så jeg lurer på om det er noe feil et sted – vær så snill å si i fra om det er sånn det ligger an da : D

Ha en fin kveld – klem Siv

PS Minner om musikk-konkurransen

9 kommentarer:

 1. Nydelig himmel!!!! og kule votter:)

  SvarSlett
 2. Fiiine votter med lang vrangbord, det liker jeg!
  Nettopp vært med bhagen på reflekstur i Granåsen;)
  Klemmings;)

  SvarSlett
 3. Så flotte votter! Jeg er i hjertehumør for tiden, så jeg synes du godt kan prøve med hjerter på vottene. Men de er jo bare lekre som de er også!
  Klem ToneB

  SvarSlett
 4. Morsomme votter! Som jeg absolutt syns gjør seg godt uten hjerter på. Det kan bli for mye hjerter også. I alle fall nok. Nå ser de akkurat passe tøffe ut, og litt hverken han eller henne. Er ikke det ok også, da?

  Nydelig himmel! Vi har sett glimt av den her i Vestfold i det siste også. deilige høst.

  SvarSlett
 5. Så flotte himmelbilder! De vottene var skikkelig spreke:) Jutetråd kjøper jeg hos Rema 1000 her i byen, men de har nok på Europris o.l. også.

  SvarSlett
 6. fine votter, sokkene også. Flotte himmelbilder. Ha en god kveld

  SvarSlett
 7. Kjempefine votter! Jeg stemmer for uten hjerter:)

  SvarSlett
 8. Flotte votter;-) men det var jo ingen dum ide å sy på hjerter som tar opp rødfargen i vrangborden.. Du kan jo prøve på en først? Og no skal æ innom musikk konkurransen din.. Klem

  SvarSlett
 9. Å så stilige votter! Jeg liker sokkene også, men falt pladask for vottene! Jeg har en forkjærlighet for votter som det er noe ekstra ved. Slik som overraskende røde vrangborder.

  SvarSlett