tirsdag 27. desember 2011

O’ herlige romjul

056

Jeg er i et behagelig julemodus for tida – alldeles herlig : )

Jeg pynta trollhasselen med noen røde hekla hjerter i tillegg til stjernene jeg hekla – et fint juleinnslag sammen med røde lysestaker

058

Jeg fikk så mye fint som jeg hadde ønska meg, og denne gangen lå Ilse Jacobsen-støvlene under treet

Tips til dere damer: Det er slett ikke så dumt å sende en mail til sin kjære med en link hvor han bare kan trykke på ‘gå til kassen’ ; ) Funka i fjor og det : ))

Som dere kanskje husker, så har jeg ønska meg slike lenge – problemet var at de glippa for mye til at jeg fikk til å bruke dem. Løsningen var å velge den korteste modellen, for den glipper ikke : D

229057

Her har jeg tatt bilde av treet vårt med telefonen og med kameraet, og jeg må jo si det at  mobilbildet viste den koselige stemningen best

059

Og så har jeg lært meg noe nytt i jula – fryd og glede : D

061

Jeg har lært meg å hekle englemasker eller kjærlighetsknuter som det også kalles – jeg er bare SÅÅÅ fornøyd. Jeg har hatt oppskrift liggende lenge, men jeg har rett og slett ikke fått det til, men så fant jeg denne videoen, og da gikk det som en lek – jeg er veldig godt i gang med sjal nr 2 : )

Her stormer det verre enn verst, og jeg har ingen planer om å bevege meg utendørs i dag – jeg ser for meg at jeg skal få tid til å ta meg en god runde i blogglandia i dag : ) Gemalen er på jobb, eldstetøtta sitter på fly på vei til Irland og litjtupp er i byen for å bruke opp diverse gavekort ; )

Ha en fin dag – klem Siv

19 kommentarer:

 1. Slike støvler ønsker jeg meg også, så nå vet jeg hvordan jeg kan få dem:O)
  Har prøvd meg på englemasker en gang, men fikk det ikke til, så nå skal jeg studere linke din...men først en tur til Oppdal på lutefiskparty;)
  Kos dæ inn, skulle nesten vært foruten bilturen æ også;)

  SvarSlett
 2. Åhhhh, så nydelig støvler, sånne vil jeg og ha:)Takk for tipset om linken til kassen, lurt.

  SvarSlett
 3. Nydelig stemning hos deg - og ikke minst herlige støvler! Det er i allefall noe en trenger her hvor jeg bor - vi renner neste vekk pgs all nedbøren.
  Men jeg henger meg fast så godt jeg kan og ønsker deg en flott jul videre!

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 4. Linket er gemt , til manden din !!!
  Funky støvler du har fået , tillykke med dem :-)
  Englemasker..det lærer jeg aldrig.

  Kos dig i blæsten , her i DK er der 11 grader..hvis det ikke var fordi der stod December i kalenderen , så havde jeg taget sandaler på !!!

  SvarSlett
 5. De støvlene er jo bare så drittlekre og så bare elsker jeg den fargen :)) Jeg har også et par lave, men ikke så fine som dine !
  Er helt enig med deg... ser mye bedre julestemning med mobilen :)
  Her er det helt stille nå og solen skinner, men i natt blåste det bra!
  Ha en forsatt fin dag, klem.

  SvarSlett
 6. Så koselig julestemning du viser fra hjemmet ditt:)
  Støvlene var kjempefine.
  Jeg har prøvd meg på englemasker mange ganger uten å få det til, men det så jo veldig lett ut på denne filmen da...Må prøve igjenn.
  Takk for link og ha ei fortsatt koselig romjul:)

  SvarSlett
 7. Flotte Ilse Jacobsen støvler og smart tænkt! ;) Jeg fik faktisk også gummistøvler af min kæreste, men en længere model af mærket Aigle. Jeg er nødt til at være lidt mere praktisk herude på landet! :)

  Nyd din dag. Det er da fint at have en dag, hvor man bliver inde og bare hygger! Klem.

  SvarSlett
 8. Hei og takk for veldig hyggelig kommentar ang min røde kjole. Må innrømme at jeg er ekstra stolt over den nettopp fordi jeg fikk den ferdig etter at den har "sovet" i så lanng tid.

  Så mye fin heklepynt du har laget til treet. Det var lekkert. Skal legge meg på minnet til neste år :-)

  Kos deg fortsatt i romjula - vi blogges i neste strikkeår håper jeg :-)

  SvarSlett
 9. Vakkert pynta!
  Og flotte støvlar :-)

  kos dokke vidare..

  Romjulsklem

  SvarSlett
 10. Ha ha, tror nesten jeg må følge det tipset neste år, er kanskje eneste måte å få det man ønsker seg...;)

  SvarSlett
 11. Den med link til sin kjære angående julegaven man ønsker seg..det var en god idè!! Æ hadde tenkt å kjøpe Ilse J støvler i høst, men valgte heller Viking da æ fikk vite at IJ sine ikkje tåle saltvann.. Og Viking har også lekre varianter;-) Ha ei fortsatt fin romjul, kos dæ. Klem

  SvarSlett
 12. Åååå, de støvlene var lekre.

  Englemaskesjalene er kjempefine. Har også sett noen med heklet kant rundt, men det har jeg ikke prøvd ut selv ennå. En gang kanskje...

  Ønsker deg fortsatt god jul.

  SvarSlett
 13. Superfine støvler!

  Englemasker skulle jeg gjerne ha lært meg. Superlekkert! Kanskje du kan vise meg når du kommer til Oslo på nyåret? :-D Supertrivelig om vi får til et treff!

  SvarSlett
 14. Smart Siv det der med direkte link til gaveønsket..hihi..Ilse Jacobsen-støvlene var kjempelekre!!! Så koselig du har pyntet hjemme hos deg:)Kos deg videre i romjulen og ønsker deg samtidig et Godt Nytt År! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 15. Deilig å være i romjulsstemning. Så fine støvler du har fått. Har den lange modellen selv, (ikke like kul farge på mine), og tror det er ett av mine absolutt bedre kjøp noensinne.

  Kos deg videre innendørs. Her blåser det og regner vannrett i dag.

  SvarSlett
 16. Ilse Jacobsens søvler er bare så gode! Super gave fra gemalen din det ja. Funker bra å sende link om gavetips på mail. Gjorde det samme selv i år og fikk fotostativ under juletreet, hihi :)
  Flink du er med heklepinnen. De sjalene så veldig gode og fine ut!
  Fortsatt god romjul til deg og dine Siv. Kos deg så masse. Og et riktig godt nytt år til deg!
  Goklem Marie

  SvarSlett
 17. Ja Ilse jacobsen støvler er fine, jeg har også de korte de er helt greie, sjelden jeg går så langt ut i vannet at jeg må ha langstøvler. Lilla er en fin farge. Jeg heklet endel sjal med kjærlighetsknuter for etpar år siden ,de ble fine og falt alle i smak hos mottakeren. Fint juletre du har. Ha en fortsatt god romjul.

  SvarSlett
 18. Så fine de støvlene er. Takk for lurt tips for å få oppfylt gaveønskene. =)
  Kos deg i romjula.
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 19. Godt nytt år til dere alle:)

  Klem Linda:)

  Håper forresten du får samme klokke:9Er så fornøyd med den:)Godt den henger på armen så kan jeg se på den hele tiden:)

  Blogges til neste år...

  SvarSlett