lørdag 11. februar 2012

Årets tredje par sko ;-)

Nei da, det er ikke helt sant – jeg har bare bytta årets andre par ; )

003

Det var jo i utgangspunket slike Sorelsko jeg hadde lyst på, men da de ikke hadde dem endte jeg opp med Meindlsko. De var tøffe de altså, men de føltes så altfor store (de har en innersko) – det kjentes ut som om jeg hadde på meg slalomsko…..ja, jeg vet faktisk hvordan det føles selv om jeg ikke er noen skigåer : P

Bestemte meg for at jeg skulle dra og levere tilbake skoene. Ble først litt irritert over at jeg først måtte i kassa for å få en returlapp, og så inn på skoavdelinga for å levere dem slik at jeg kunne få en lapp som ga meg pengene tilbake. Men det viste seg at det bare var bra, for da så jeg jo at de hadde fått inn skoene jeg ville ha. De hadde sagt at de ikke kom til å få dem inn igjen, men så hadde de bytta sentrallager…og da hadde det dukka opp en palle med slike sko – fryd og glede : ))

004

I går begynte jeg på “The catcher in the rye” av J.D. Salinger – har funnet ut at denne boka fra 1951 er ei bok man bør lese en eller annen gang i løpet av livet : ) Artig å lese på engelsk også – det er ikke så ofte jeg gjør det, men det er noe med å lese ei bok på orginalspråket altså : ))

Sitter her inne og ser på snøen som laver ned, og jeg har slett ikke lyst til å dra ut – nå angrer jeg på at jeg ikke handla inn til helga i går : P

Ha en herlig lørdag – klem Siv

6 kommentarer:

 1. Denne boka var pensum da jeg tok mellomfag i engelsk, så den står i hylla, men det er ca 100 år siden jeg leste den:O))
  Jeg har ennå ikke funnet meg sko på salget...men det hadde passet meg også;)
  Ikea gikk helt fint, kom hjem med et skap til kjøkkenet;)
  Kos dæ videre, skittvær spør du mæ!
  Klemmings;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med flotte vintersko. Disse kommer garantert til å holde deg varm på beina:)
  Jeg sitter på hytta og koser meg med håndarbeid. Vi har rene vårstemninga her i Tromsø, mange plussgrader og nesten snøfritt. Men jeg jubler ikke, har nemlig sett værmeldinga og den lover snø...
  Får bare nyte det så lenge jeg kan.
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 3. Disse så kjempegode ut! Ingenting er som gode vintersko. Har man hatt det en gang klarer man seg ikke uten, gitt:) Håper du blir fornøyd!

  SvarSlett
 4. Hei, jeg har brukt jasmin-ris i risposene mine. Mener å ha lest ett sted at jo lengre koketid på risen, jo bedre. Går visst også an å bruke hvetekorn.

  Ha ei fortsatt god helg
  Klem

  SvarSlett
 5. Heisan, de skoene så kjempegode ut. De 2 minste ungene våre har noen som ligner, men med løs "ullsokk" inni. Kanskje det er derfor de helst ikke vil bruke de.... Det var veldig greit å vite.

  Fortsatt fin helg til deg, og masse takk for besøk og gode ord på bloggen min. Alltid koselig å høre fra deg. Klem.

  SvarSlett
 6. Oooh, deilige Sorel-sko! De har vi også hatt i heimen de siste 3 årene. Ungene elsker dem, og det gjør sannelig mannen og jeg også. ;)

  "The catcher in the rye" har jeg faktisk lest. Riktignok er det 15 år siden vi hadde den som pensum i engelsken, men den gjorde inntrykk. Kos deg! :)

  SvarSlett