tirsdag 9. oktober 2012

Høstferie :-D

Ja, jeg er så heldig at jeg har høstferie – fryd og glede : D Nå har vi fått oss 4 herlige dager på landstedet, men ettersom elgjakta starter på igjen i morra, var det bare å dra hjem til byen igjen.

2012-10-09

Jeg strikka lue til litjtupp, og jeg syns den ble veldig søt – tror nesten jeg må strikke meg ei selv også, og som dere ser så kler jeg den jo ; )

Den er strikka i Drops Alpakka, og oppskrifta finner dere her

009

Her ser dere hvor fin nydelige eldstetøtta ble i genseren sin – stilig med skjorte under <3

012

Jeg har malt (noen runder kan man si) denne kjøpmannsdisken fra tidlig 90-tall. Den passa så godt inn i kroken som ble etter at den ene døra inn til stua ble tetta igjen. Jeg syns den er like fin som da jeg kjøpte den, men det er greit at den ikke er syreluta lengre ; ) Kommer muligens til å bytte ut knottene om jeg finner noen jeg liker godt. Vi kommer til å ha TV’n oppå her, og det skal bli veldig greit å få den litt unna veien. som dere ser har det allerede klart å lure seg inn et hjerte her også ; )

015

Vi har så smått begynt å få litt opp på veggene også. Vi endte med to slike lamper fra IKEA, og så har vi fått opp en Picasso : D Er det ikke et vakkert bilde?

011

I overgangen mellom spisestue og stue har vi hengt opp et gammelt speil – det er ganske artig å ta fram mye av det gamle vi har der ute og få det opp på veggene.

010

Sånn ser det ut på spisebordet akkurat nå. Har tatt med en 5-armet messingstake hjemmefra (også den fra det glade 90-tall), og den passer jo godt inn her

Enn så lenge blir det bare små smakebiter fra stue og spisestue, men dere skal etterhvert få se alt

Resten av høstferien skal brukes på et oppussingsprosjekt her hjemme, og jeg skal lese lese lese – pga oppgaveskriving ligger jeg halvanna uke etter skjema, og det liker jeg IKKE…

Ha herlige dager – klem Siv

9 kommentarer:

 1. Jeg likte lua veldig godt, riktig søt og feminin:)

  SvarSlett
 2. Flott lue og genseren fikk en flott modell også!
  Som du har tatt av på malinga da:))..herlig flott!
  Vi drar på hytta først på torsdag, og da kommer finværet også..tror jeg;)
  Nyt uka videre, klem;)

  SvarSlett
 3. HøstFERIE, men du slapper tydeligvis ikke av! Superfin lue, sånn ønsker jeg meg.

  SvarSlett
 4. Kjempeflott lue! Ja den må du jo bare strikke til deg selv også ;)

  Og så fornøyd mottaker av genseren, kjempefin! :)

  Ha en fin tirsdagskveld
  Klem

  SvarSlett
 5. Ønsker dig en fin høstferie. Håber I får gode dage på landstedet, der er i grunden ikke noget som ferie i oktober og efterår. Frisk luft ude og hyggelig varme inde! :)

  Klem.

  SvarSlett
 6. Så deilig med noen dager fri (selv om du skal bruke noe av tiden til lesing, da;O). Herlig med oppussingsobjekt og spennende å se hvordan ting tar seg ut med nye farger omkring;o)
  Og så fine ting du har laget midt opp i det hele! Nydelig lue og genser!
  Ønsker deg flotte oktoberdager!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 7. Søt lue,veldig romantisk,fiin genser og
  på ei vakker taus. :)Så lekkert det blir
  du har hatt mye jobb ser jeg men det blir
  jo så flott etterpå.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 8. Deilig med høstferie? Vi hadde de to siste dagene i september, aldri hatt en hel uke her nord, den er spredt utover. Flott lue du har strikket ;o) Satt og strikka og så TV i kveld, men arman mine protestere, så æ droppa det.. (Og leita ikkje etter sjokolade som trøst). Ha ei fin lese/ skrive økt! Klem

  SvarSlett
 9. Hei Siv:) Kjempesøt lue og flott genser, du lager som allltid flotte ting...veldig kjekt å ha en mamma som kan lage så mye fint. Så fint det blir i stua, gleder meg til å se flere bilder. Ha en fortsatt fin høstferie, håper du har like fint vær som jeg, klem fra Jorunn

  SvarSlett