onsdag 22. september 2010

Ny vri….for meg i alle fall

Med en entusiastisk jakt- og fiskegemal i hus bugner fryserne (ja, vi må ha flere enn en) over av vilt (rådyr, hjort, elg og en og annen fugl) og diverse fiskeslag….

Jeg er glad i å lage mat jeg altså, men føler at jeg har ei utfordring i all denne maten – jeg må finne noen nye vrier i ny og ne – det er faktisk mulig å bli luta lei av viltsteik o.l.

002

Lørdager spiser alltid litjtupp og gemalen risengrynsgrøt (jeg har dessverre melkeallergi) til middag, og så lager jeg noe annet godt på kvelden.

Lørdag sto det sei på menyen, og jeg måtte finne en måte å gjøre den uimotståelig god på ;-)

Jeg pakka seifileter i folie, og stekte i ovnen (200 grader) i ca 30 min

Kokte jasminris med dill

Stekte gulrotstrimler og purreløk

Lofoten fiskesaus (direkte fra Rema)

Toppet det hele med reker

NAM NAM – jeg skal love dere at dette ble godt :-D Litjtupp som rynka på nesen da jeg sa vi skulle ha sei på kvelden, kom dagen etter og lurte på om det ikke tilfeldigvis var igjen noen rester :-)

Sikkert ikke noe hokus pokus for mange av dere, men en ny tanke for meg

Ha en flott kveld og klem fra Siv

5 kommentarer:

 1. Dette så og hørtes nydelig ut!!
  Jeg liker alt av fisk, men har jo sansen for viltsteik også;) Blir det fullt i fryseren, kan du låne frysekapasitet her, men det er ikke en sikker oppbevaring:D
  Kos deg mot helg og klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 2. Uhhhmmm , lige til at spise :-) Jeg elsker alt slags fisk , ja ,faktisk er jeg en stor fisk og kødelsker . Desvære har jeg ingen 'jæger' i huset der kan nedlægge vildtet og fange fisken...Heldige dig :-)

  SvarSlett
 3. Oj..dette så utrolig deilig ut!! Jeg er også veldig glad i fisk, jeg skal kopiere oppskriften din..alltid gøy å prøve noe nytt. Tusen takk for den kjempekoselige kommentaren din hos meg. Så flink du er til å strikke, der blir aldri jeg noen racer akkurat, men jeg har kjøpt et par nøster nå og skal igang med et skjerf i all enkelthet..hihi..husker ikke engang hvordan jeg legger opp masker...men jeg har noen som kan vise meg:) Ha en fortsatt fin uke, Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 4. Din ret ser super dejlig ud. Godt, at vi har Rema :))

  Kjolen, du har strikket til lillesøster er meget yndig. Den tror jeg, jeg må strikke til en lille pige, jeg kender.

  Tak for dit besøg hos mig :)

  SvarSlett
 5. Det høres godt ut. Fisk er godt:)

  SvarSlett