søndag 6. mars 2011

Misfornøyd :-(

Nå er jeg altså ferdig med min selvkomponerte tunika, og jeg er dessverre slett ikke fornøyd – har lyst til å hyle høyt….men det er det ingen vits i – det er nok bare å bite i det sure eplet og rekke opp : (

002

Er veldig fornøyd med øvre del, og arma syns jeg ble skikkelig stilig

004

Den ble så lite fin på meg at jeg vil ikke engang være inni den når jeg tar bilde for å vise dere…..

003

Jeg har strikka den i to deler, og sydd sammen med maskesting (har fått til det ganske bra da), og det er liksom her det hele skjærer seg

Jeg nekter å si at det er kroppen min det er noe feil med ; ) det er tunikaen : P

Jeg har vist dere tidligere at jeg også holdt på å strikken en blonde jeg skulle ha på denne (du kan lese om starten på prosjektet her ), men når jeg kom i gang, så oppdaga jeg at fargene ikke ble n0e fine sammen allikevel. Det er noe annet og se nøstene ligge ved siden av hverandre….du får ikke det helt riktige inntrykket før du begynner å strikke. Men jeg har en annen plan for blonden nå

Nå har jeg bestemt meg for å rekke opp nederste del, og se om det ikke kan bli en stilig genser i stedet for – grrr – Shit happens!

Ha en strålende søndag da folkens – klem fra Siv (som sjeldent mister motet lenge av gangen)

16 kommentarer:

 1. Åååh så synd. Kan du ikke jukse det til på et vis? Slik du viser den frem her så ser den iallfall kjempefin ut. Og jeg har lett for å se hvilket arbeid du har lagt ned her. Skjønner godt frustrasjonen.

  SvarSlett
 2. Så kjedelig den ikke ble som du ønsket...aldri gøy å måtte rekke opp saker! Men som du likte meg armene godt..spesielt det at de ikke er helt lik..syns jeg var litt moro!:) Håper resten av sømdagen arter seg bedre!

  SvarSlett
 3. Veldig demotiverende å måtte rekke opp, men bedre det enn å lage noe man ikke vil bruke etterpå. Jeg er helt sikker på at du vil bli fornøyd når du er ferdig.....

  SvarSlett
 4. Kjedelig....tror det blir en fin genser jeg....
  Ha en fin søndag
  Klem

  SvarSlett
 5. Nei og nei, det er ikke artig når man ikke blir fornøyd.Håper du får den som du vil til slutt, genser eller tunika.
  Ha en fortsatt fin søndag!
  Klem Pernilla

  SvarSlett
 6. Æsj, det er kjedelig når ting ikke blir slik som en har forestilt seg... Lykke til med opprekking og omstrikking! Det blir sikkert en fin genser i alle fall:))

  SvarSlett
 7. Det var nå veldig fine farger iallefall, håper du får det til til slutt:)

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 8. Så synd! ..den ser jo riktig så flott ut, men dette føler man på selv. Gjør den om til genser, kanskje du kan hekle en kant nederst??..eller lage striper der også??
  Uansett, så lenge du ble fornøyd med overdelen, så blir det en flott genser!!!
  Fram og tilbake er like langt:O)
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. Å lage genser høres ut som en god ide! Utrolig gørr å rekke opp, men når kan ikke blir fornøyd er det ikke no vits å tviholde på det.

  SvarSlett
 10. Trist at du ikke ble fornøyd, men jeg er enig med deg - best å rekke opp og få brukt den som genser. Men, den ser fin ut der den henger:)

  SvarSlett
 11. Huff så kjipt.
  Kjedelig å rekke opp noe du har lagt så mye arbeid i.
  Den ser veldig fin ut på bildet, men er kanskje noe annet når den kommer på.
  Håper du blir fornøyd til slutt.

  SvarSlett
 12. Det er ikke noe morsomt å rekke opp etter at man har lagt så mye arbeid i håndarbeidet. Den beste løsningen er nok å rekke opp det som ikke fungerer og starte på nytt. Skikkelig surt!!!

  SvarSlett
 13. Uff...det var dumt.
  Å rekke opp er noe herk!
  God søndagskveld alikevel,
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 14. Heisann!!

  Nå har jeg vært her inne hos deg flere ganger,og får ikke sett bildene.Er så nyskjerrig på tunikaen,men ser jo ingenting.
  Det var jo synd at du ikke er fornøyd,men bare å begynne på ny frisk:)

  Takk for dine alltid gode ord:)

  Ha en fin søndag!!

  Klem linda:)

  SvarSlett
 15. Det e nok ikkje kroppen det e noe feil med, det e helt sikkert garnet! Æ love! Synd at du må rekke det opp, men strikkeverden skjønner æ dæ,for det blir ikkje brukt hvis man ikkje e helt fornøyd!Lykke til;o)klem

  SvarSlett
 16. Den så veldig fin ut slik som den var på bildene, men skjønner hva du mener. Jeg har strikket en del ting som jeg ikke går med for det blir liksom bare helt feil på meg og jeg har ikke tålmodighet/ork og er ikke så flink at jeg rekker opp og forandrer selv. Håper du blir fornøyd med litt forandring!

  Klems :-)

  SvarSlett