torsdag 10. mai 2012

HJÆÆÆLP!!

001

Legger inn dette bildet først, sånn at jeg ikke skremmer folk – men greia er at her er det krise : (

Det kan virke som om at jeg har klart å ødelegge bloggen min, og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å fikse den igjen – hjelp og råd mottas med TAKK

Her for ei stund siden lasta jeg ned blogger til telefonen min i tilfelle jeg ville lage innlegg derfra – i går ble plutselig telefonen min SÅ treg, og jeg fikk tips om å tømme den litt. Sjekka bildegalleriet, og der ser jeg at alle bildene fra bloggen av en eller annen grunn ligger – jeg sletta over 3000 bilder jeg, og da forsvant de fra bloggen også : (

Noen andre som har vært borti det samme, og som vet hva jeg kan gjøre? Og er det noen som vet om jeg kan fjerne Blogger fra telefonen – eller vil jeg da med det samme slette hele bloggen min?

Sikker på at jeg blir liggende søvnløs i natt – klem Siv

12 kommentarer:

 1. Jøje mæ...her så det hustrig ut..ikke gjort dette selv, leser bare bloggen min fra google..men får jo ikke sett andre sine innlegg, da..håper du finner utav det;)
  Klemmings fram mæ som e inne i ei bloggtørke;)

  SvarSlett
 2. Oj da, dette så neimen ikke bra ut. Alle bilder er bort ja :( Dessverre kan jeg ikke komme med noen råd. Kan ikke si annet enn lykke til Siv, og håper at du finner ut av det. Skjønner godt at du er lei deg. Trøste klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Jøje meg, dette var alvorlig. Høres helt utrolig ut at alle bildene er borte...Hvordan kan appen på telefonen overstyre webben, nei det skjønner jeg ikke. Ligger ikke bildene på pc, i blogspots picasa heller?

  Jeg bruker BlogPress på mobilen og har ikke vært borti noe lignende.

  Da du installerte blogger-appen må du ha stilt den inn slik at den var "hovedbloggen" om du skjønner, i stedet for at den bare "hang" på web-versjonen.

  Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg, kan bare sende stor klem og skjønner at du er fortvila.

  SvarSlett
 4. Jeg føler virkelig med deg! Dette var trasige saker :(
  Jeg kan ingenting om dette, men på Blogger fant jeg noe om hvordan man kan gjenopprette en blogg som man har slettet. Vet ikke om det kan være til hjelp, men her er linken:

  http://support.google.com/blogger/bin/answer.py?hl=no&answer=41387

  SvarSlett
 5. jeg gikk sporenstreks inn og slettet blogger på mobilen min..... dette vil vi ikke ha noe av....
  Håper du finner ut av det
  Ha en ellers fin fredag

  SvarSlett
 6. Hjelp! Slikt er bare så ille. Jeg kan kjenne panikken! Selv gjorde jeg det samme - altså fikk jeg hauger med bilder inn på mobilen. Men da jeg slettet dem ble de ikke slettet i bloggen. Men, dessverre forstår jeg ikke hva du må gjøre.

  SvarSlett
 7. http://katelharrison.blogspot.com/2012/01/how-to-restore-picasa-albums-mac.html

  Sjekk her!

  SvarSlett
 8. http://support.google.com/picasa/bin/answer.py?hl=en&answer=11512

  SvarSlett
 9. Nei å nei, for et mareritt!
  Kan dessverre ikke hjelp deg men håper du finner en løsning på dette og får bildene tilbake.
  Håper at du tross dett,e kan kose deg i helgen!
  Pernilla

  SvarSlett
 10. Ser ut til at du får mange gode tips ;o) Lykke til! Æ vil ikkje ha bloggen på mobil..Faktisk bruke æ bare tlf til å ringe kjentfolk ;o) Ønske dæ all lykke videre! Klem

  SvarSlett
 11. Hjelp, skjønner godt at du er fortvilet. Du får sjekke ut gjenopprettingstipset fra Timotei. Ellers så tror jeg neppe at bloggen på mobilen skulle overstyre blogg på mobil? Er dette en operasjon du kan utføre fra blogger på PC?

  SvarSlett
 12. Nei,nei, nei - fyåfy så trasig da :O(
  Håper virkelig du finner en god løsning, Siv.
  Stor klem, Anne :)

  SvarSlett