onsdag 18. april 2012

Keramikk og turkise striper :-)

003

På storstua har vi to hvite glass-skap, og der har jeg plassert en del av det vi har som jeg er mest glad i (bortsett fra det gule og orange helt nederst – jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre med det)

004

Blant annet keramikken vi fikk i bryllupsgave – her ser dere ei vinmugge og vinglassene. Fungerer også like godt til brus eller kakao

005

Kaffeservise og div skåler

007

Denne store skåla fikk jeg i 30-års gave, men den er fra samme serie

006

Koselig å dekke med dette når man lager vafler en helt vanlig onsdag (vil du ha oppskrifta på mine DEILIGE vafler, så se på oppskrifter øverst på sida mi). Her ser dere også stettfatet som hører til keramikken. Alt dette er Trønderkeramikk, og jeg er like glad i det nå som da jeg (ehhm vi…) ønska det til bryllupet vårt for snart 10 år siden ; )

001

Har vært på kurs i hele dag, og da fikk jeg gjort ferdig disse sokkene med turkise striper – det begynner å vises litt på SISUlageret mitt nå : ))

Ha det godt – klem Siv

7 kommentarer:

 1. Jeg har også en del trønderkeramikk, fine ting du har!
  Godt å få brukt restegarnet, og du har vært råflink i det siste!!
  Ha en fin kveld, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 2. Så koselig servise.
  Skjønner godt at du er glad i det:)
  Fine sokker og:)

  SvarSlett
 3. Så masse koselig keramikk - og flott at det blir brukt og ikke bare støver ned.Imponert over alle de flotte lestene du produserer for tiden. Sikkert mange glade mottakere også.

  SvarSlett
 4. Ja, det var flott keramikk! Jeg har også en skål i Trønderkeramikk som jeg er veldig glad i.

  SvarSlett
 5. Trivelig med ting som man har et forhold til:) Dette er ikke akkurat masseprodusert keramikk som finnes i alle hjem:)

  SvarSlett
 6. Det var mye flott keramikk i nydelig farge.

  SvarSlett
 7. Fine ting i fine skap her, Siw:) Vet du ikke hva du skal gjøre med det gule og orange, sa du? Gi det til Fretex da vettu:) Eller la tingene stå i skapet og skinne:) Fine sokker du strikker:)
  Fine dager ønskes deg fra Trine:)

  SvarSlett