fredag 8. februar 2013

Vakker keramikk :-)

Med ujenvne mellomrom presenterer jeg for dere ting jeg har, og som jeg er ekstra glad i

2013-02-08

Nå er turen kommet til en keramikkvase og en keramikkopp som eldstetøtta laga til meg da hun gikk design og håndverk – hun designa den med tanke på meg : D

Vasen er ca 20 cm høy, og koppen er ca 6 cm. Jeg elsker at den er litt skjev og skakk og litt inntrykt her og der – disse tingene gjør meg glad <3

En annen ting som har gjort meg glad i dag, er den utrolig bra tilbakemeldinga jeg fikk på første innlevering (satt og skrev til halv 11 forrige fredagkveld), og det gir meg masse mot til å skrive enda en god oppgave som skal inn på tirsdag ; )

Men det er en ting jeg lurer på. Det er så få kommentarer på giveawayen min – er ikke folk interessert i slikt lenger? (Ser av statistikken at 181 har vært inne og sett, og det er lagt igjen bare 17 kommentarer)

Riktig god helg alle sammen – klem Siv

5 kommentarer:

 1. Herlig keramikk, full av personlighet og sjarm :-)
  Og du er flink som alltid :-) God helg og klem fra A-H

  SvarSlett
 2. Flinke studenten :-) Og det er så artig å ha noen av tingene ungene har laget, og disse var jo kjempeflotte! Jeg satte frem endel av datterens kunstverk de siste femten år på konfirmasjonen jeg, det syntes gjestene var kjempeartig :-) God helg snuppa, jeg kommer med lesestoff til deg i løpet av helgen! Klem fra Line :-)

  SvarSlett
 3. Så fine ting, sånt blir man glad av :O)
  Ang giveawayen din...vet jeg sannelig ikke,
  men jeg er med :O)

  Riktig god helg til deg,
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 4. Det er så koselig å ha ting som barna har
  laget og disse var veldig søte. At de er
  skjeve gjør dem bare ekstra sjarmerende.:)
  Har du linket giveawayen din til Franciskas
  blogg? Da er det flere som ser den.
  Jeg er med på din.:)
  Klem og god helg.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med oppgaven din. Utrolig deilig å få gode tilbakemeldinger på noe man har jobbet mye med.

  Ang forsetter så har jeg dem IKKE. Det jeg derimot har er mål for 2013. Jeg startet med å sette opp mål/ ønsker i 2011 og fant at det var utrolig effektivt. Gjentok suksessen i 2012 og går nå på en ny runde for 2013. Har nå bare satt dem opp som mål. For ønsker blir fort litt for "tafatt". Enten så er det viktig nok til at du vil ofre noe for å oppnå det eller ikke. Det har lært meg mye om å prioritere bort. Bort med det som hindrer meg i å oppnå det som er viktig for meg.

  SvarSlett