fredag 15. februar 2013

Orkidé og sko <3

014

I går fikk jeg en miniorkidé av eldstetøtta – så nydelig : )

013

Om bare ei uke flytter eldstetøtta til Irland, og jeg kjenner at jeg savner henne litt allerede – da får jeg se på blomsten og tenke på henne da <3

Det må sies at hun flytta hjemmefra for 4 år siden – hun bodde i Oslo i 2,5 år, og nå har hun bodd i Trondheim i halvannet år. Så det er ikke det at hun skal flytte hjemmefra som gjør at jeg kommer til å savne henne, men det er det at hun nå kommer til å være et stykke unna…..

017

Dette er ingen substitutt altså….

016

…jeg trengte brune støvletter ; ) Og når de attpåtil var nedsatt med 50% var det slett ikke mulig å gå forbi : D Blir spennende å se hvilke sko jeg trenger neste måned ; )

Nå er det vinterferie her i gården, og det kjenner jeg er på sin plass – det er ganske tidkrevende å jobbe fullt og studere ved siden av. Vinterferie betyr i stor grad at nå blir det studier UTEN at jeg har vært på jobb først – oppgavene tar ikke vinterferie : P

Ha det godt alle sammen – klem Siv

PS MInner om giveaway

10 kommentarer:

 1. Så flott orkide......og fine støvletter.
  Litt rart når barna flytter så langt vekk.
  Ønsker deg en fin helg og god vinterferie men husk å nyt dagene litt også :)
  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Vakker orkidé. Det er rart det der med at barna blir voksne og man må gi slipp på dem. Mine er ikke helt der enda, men jeg vet jo at det kommer og at det er en del av det å ha barn, at man faktisk ikke kan ha dem hos seg bestandig.

  SvarSlett
 3. Så fin blomst,
  og sko på salg er en bra ting :O)
  Jeg kjøpte en fin regn/vind jakke til minus 70% i dag,
  og da går det fint an med en ny jakke.

  Barna mine er nok litt små ennå til å flytte ut,
  men tiden kommer jo..

  God helg,
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 4. Å, det er så artig med nye sko, og enda mer når de er til halv pris:) Nydelig orkidè, ja, håper eldstetøtta di vil trives i Irland!
  Ha ei fin helg, og kos dere litt i vinterferien, og, da:)

  Klem, eli

  SvarSlett
 5. Er jo livets gang da, at ungane flyttar ut, men ikkje noko kjekt allikevel. Dei 2 eldste mine er flytta ut for å studere, ikkje så langt som jenta di skal, men veldig rart allikevel.

  Støvlettane dine var kjempefine, du blir snasen i dei veit du.....

  Ei strålande flott helg til deg og dine, klem.

  SvarSlett
 6. Hvorfor ble jeg ikke overrasket? Nye sko? Har den samme sko-fetishen her i huset også, så skal ikke si noe, og jeg har fått i 2 par på 70%, DA kan man ikke la være å kjøpe, spesielt når de opprinnelig kostet totusen;)
  Du er heldig som har vinterferie fra jobb da, jeg tar meg fri på fredag, og får dermed langhelg, deilig det også. Lykke til m oppgaveskrivinga, jeg kan ikke få sagt hvor deilig det er å IKKE gå skole i år...
  Klem og God helg!
  PS. Du har vel fått med deg at Stellavalpen har fått sin egen blogg? (Det er vel vanskelig å ikke legge merke til det) :) Men i tilfelle d skulle ha gått deg hus forbi, så: http://lilistella.blogspot.no/

  SvarSlett
 7. Nydelig orkide`
  Er litt tungt når barna flytter bort.
  Kjempefine støvletter.
  Er gøy med salg.
  Du har forresten vunnet min Give Away, så nå er jeg spent på om det blir den røde kjolen, eller om du velger deg noe annet fra min Blogshop :)

  SvarSlett
 8. Du kjøpt sko?? Hm, hvorfor er ikkje det merkelig..?? Fine var de også ;o)Spent på hvilke du finner til neste måned.. her har vi ikke vinterferie før neste uke, så det blir enda noen arbeidsdager før beina skal kvile seg litt på bordkanten. Ha det fint med studiene, kos deg va kanskje ikkje det rette uttrykket? Klem

  SvarSlett
 9. Må innrømme at jeg gruer for den dagen hvor mine forlater redet. Ikke så lenge til tipper jeg, mens jeg fortsatt tviholder litt til.
  Lekre støvletter. Kan man ha for mange brune støvletter? Tror ikke det. :)

  SvarSlett
 10. Lekre støvletter, skjønner godt du kjøpte de. Nydelig blomst også. Orkideer er alltid fine. Trist når barna skal forlate rede, jeg gruer meg til det også.. Kos deg videre i vinterferien :-)

  SvarSlett