onsdag 29. desember 2010

Året som har gått :-)

Nå har det snart gått et år siden Snertne sneller og små nøster så dagens lys – 22. januar for å være nøyaktig. Etter en noe famlende start, har jeg kommet godt i gang nå : ) Det var min gode venninne Line som ga meg sparket jeg trengte for å sette i gang.

Jeg ville vise frem alle mine prosjekter, og få tilbakemeldinger fra andre som driver med det samme. Jeg tror faktisk at jeg har laget mer etter at jeg begynte å blogge enn hva jeg ville gjort ellers : D

Jeg føler at jeg har fått mange gode venner i Blogglandia, og jeg skulle ønske jeg kunne truffet mange av dere. Jeg får enormt mye inspirasjon av alle de fine bloggene der ute, og det er artig å få tilbakemeldinger på at også min blogg inspirerer andre : )

Jeg ville at Snertne sneller og små nøster skulle få sitt eget særpreg, og det syns jeg at den har fått. Og den har blitt så mye mer for meg en håndarbeidsblogg – jeg merker at jeg deler av meg selv og privatlivet mitt også, og det kjennes helt greit faktisk : )

Jeg har her valgt ut forskjellig jeg har lagd som jeg er fornøyd med og andre innlegg jeg har likt spesielt godt, og jeg linker til innlegget om noen har lyst til å lese det også : D

034

Dette var et av de første storprosjektene jeg viste fram Ullpledd til eldstetøtta Og etterhvert har det vel kommet frem at jeg er veldig glad i å lage tepper

teskrin

Det er ikke bare stoff og garn jeg driver med. Teskrinet mitt ble dekorert med stoffhjerter før det ble lakkert, og nå står det på kjøkkenbenken hele tida – alt for fint til å gjemmes bort i et skap

lappeteppe andrea

Jeg har sydd flere tepper også, og dette liker jeg veldig godt – det er teppet til litjtupp

Jakke andrea

Jeg bare må vise frem jakka litjtupp sydde seg nesten helt alene – jeg er fortsatt imponert : )

Jokke_280

Det har som sagt ikke vært bare håndarbeidsprosjekter som har blitt blogga – jeg har også hatt et innlegg om Jokke - Joachim Nielsen

[015[4].jpg]

Noen oppskrifter har det også blitt (det ligger en egen link øverst på sida mi) – her er det sjokoladedrøm som deles

[001[5].jpg]

Jeg har til og med blogga skoene mine : )

[009[5].jpg]

En ode til min kjære gemal har det også blitt

[209[5].jpg]

Litt møbeloppfriskning og gjenbruk har jeg vært innom

[008[6].jpg]

Jeg har funnet frem heklekroken igjen – her har jeg hekla glassbrikker

[010[5].jpg]

Jeg har fått strikka en del babyklær – her er det kjolen til lillesøster som er ferdigstilt

[005[5].jpg]

Dere har fått bli med meg hjem på julemesse

[2010-08-292[6].jpg]

Jeg har fått et helt annet fokus på fotografering etter at jeg begynte å blogge : ) Disse bildene tok jeg i sommer av litjtupp og venninna hennes – det heter vennskap.

Jeg begynte med et kompakt digitalkamera, og så gikk jeg over til digitalt speilreflekskamera – og det er vel nå det passer å få med at jeg fikk meg makrolinse av gemalen til jul ; ) Gleder meg masse til å begynne å utforske alle mine nye muligheter.

Jeg syns det har vært et fint bloggeår. Jeg gleder meg til å følge dere neste år også, og jeg håper dere vil fortsette å følge meg.

JEG VIL ØNSKE DERE ALLE ET RIKTIG GODT NYTTÅR – 2011 BLIR NOK ET ÅR FULLT AV MANGE PROSJEKTER OG MULIGHETER

Nyttårsklem fra Siv

25 kommentarer:

 1. Å være her inne gir mye inspirasjon, og du har gjort de samme erfaringene som meg, mer blir gjort på flere felt, og fotografering har nærmest blitt en ny hobby:)
  Takk for trivelige og inspirerende innlegg hos deg Siv, og ikke minst for koselig treff!
  Gå trygt mot det nye året, kos deg masse!! Klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 2. For et flott innlegg!!! I tillegg til at det flotte du lager synes jeg du har en god måte å skrive på å!! Følger deg nok helt sikkert inn i 2011 å!! Gleder meg til masse flott inspirasjon:o)

  Ha fortsatt en god jul og et godt nytt år!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 3. Jeg kommer ihvertfall til å følge deg til neste år, for du inspirerer meg, helt klart :-)
  Herlig innlegg, når du er lei av skoene dine, kan du gjerne sende dem til meg, for det var et par rålekre sko der.. :-)
  Ønsker deg og dine et riktig godt nyttår, og takker for det gamle!

  SvarSlett
 4. For et dejligt indlæg og tilbageblik på året, der gik! :) Helt enig, at blogge er en rejse på mange måder, som udvikler og inspirerer og vigtigst af alt - giver nye venner! :)

  Jeg glæder mig til at følge dig i 2011, kære Siv, og selvfølgelig at mødes med dig, når du kommer til København. Bare sig fra, så mødes vi dér også! :)

  Klem og godt nytår, kære ven.

  SvarSlett
 5. Så flott innlegg og så masse nydelig du har laget. Imponert over jakken din datter har sydd,så flink hun er. Gleder meg til å følge deg videre.
  *Romjulsklem*

  SvarSlett
 6. Blogging er en super hobby og som du skriver, man blir inspirert av andre. Og når man også får tilbakemeldinger om at man selv også inspirerer andre til pusling av ulike slag, ja da er det stas! Du har bidratt til stoffposeproduksjon her innerst i veien, tusen takk for det og GODT NYTT ÅR!

  SvarSlett
 7. Du var min andre bloggfølger da jeg startet opp i juni:) Det tok ikke mange ukene før jeg kjente meg hjemme her. Din blogg er koselig, og jeg synes du tar flotte bilder. Så gøy at du fikk ny linse til jul:)

  SvarSlett
 8. Herlige tilbake blikk.Du lager så mye fint,fortsett med å inspirere og dele med deg,da fortsetter jeg mine besøk:)Herlig blogg!!Gratulere med 1 år jubilet:)Klem Linda:)Godt nytt år til deg og dine:)

  SvarSlett
 9. Så koselig tilbakeblikk, jeg gleder meg til å følge deg videre. Du er så kreativ og lager så mye fint. FLINKING!!!! Gratulerer så masse med det kommende 1 års jubileet. Og et inspirerende og kreativt 2011 til deg, klem ann helen♥♥♥

  SvarSlett
 10. Vi skal følge deg i 2011 også, du har jammen blogga mye morsomt! Og sko må være med! Æ har til og med et par som bare e til pynt..Helt sant! Skal blogge litt om det neste år:-) ha en fortsatt fin uke, Mayen

  SvarSlett
 11. Så koselig oppsummering av det fine bloggeåret ditt. Det har vært veldig hyggelig å følge deg, og også å bli fulgt av deg :-D Jeg ser med glede fram til året som kommer!

  SvarSlett
 12. Er helt enig med deg i dine erfaringer som blogger. Kunne ikke sagt det bedre selv.

  Ønsker det et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 13. Så mye fint du har laget gjennom året. Fortsett å blogge, du gir mye inspirasjon :o)

  SvarSlett
 14. Tenk at innlegget ditt kom på vg.no da snuppa, så artig :-)
  Og veldig artig at det var jeg som fikk deg i gang med dette. Du verden som den bloggen din har utviklet seg, du er jo blitt rene eksperten! En ting er jo at du har ordene i din hånd, det vet jeg jo fra før, men du har jo også fått så lekkert design på bloggen din at jeg må si jeg imponeres av det du har fått til!!

  Litt misnunnelig på "husmorgenet" ditt kjenner jeg. De håndarbeidene dine er jo bare rålekre, og kokkekunstene dine burde egentlig vært mer oppskrytt enn du gjør selv på bloggen din!
  Håper du lager et blogginnlegg om bøkene dine i 2011 - en vandring i bokhylla til Siv :-)

  Setter stor pris på å ha ei venninne som deg, og gleder meg til å følge bloggen din også i 2011. Du vet jo at jeg ikke er spesielt glad i å kommentere i blogger, men idag fortjente du det absolutt allikevel.

  Godt nyttår og stor klem fra Line

  SvarSlett
 15. Du er så flink med håndarbeide du og det er alltid så koselig å komme innom bloggen din!!
  Ønsker deg et riktig Godt Nytt År. Må det bli et knallbra år kjære deg.
  Klem Marie :)

  SvarSlett
 16. Vil bare takke deg for et flott bloggeår sammen med deg, takk for alle hyggelige kommentarer inne hos meg:)) Vi blogges nok mye i 2011 og plutselig møtes vi en dag skal du se også:))

  Ønsker deg bare det beste for 2011:))

  Klem fra anita

  SvarSlett
 17. Godt nyttår til deg og dine!

  Blogges snart igjen.
  Marianne

  SvarSlett
 18. Tusen takk for bloggvennskapet ditt i året som vært. Det er alltid like koselig med kommentarer fra deg og jeg storkoser meg på bloggen din med allt du skriver og all inspirasjon jeg får.
  Jeg glær meg til og følge deg videre i året som kommer.
  Godt Nytt År!

  Klem Pernilla

  SvarSlett
 19. Riktig godt nyttår til deg, så artig å lese dette innlegget som oppsummerer deg litt :-)

  Vi strikkes i 2011

  SvarSlett
 20. 。☆*☆ 。★。\|/。★。☆*☆。
  ☆ GODT NYTT ÅR ♥ 2011 ☆
  。☆*☆ 。★。/|\。★。☆*☆。

  SvarSlett
 21. Ønsker deg et riktig godt nyttår. Har vært spennende og følge med på bloggene dine. Og du har sannelig klart og produsere mye i året som har gått. Nå håper vi på mange trivelige stunder her i blogglandia sammen med alle andre bloggvenner. Alt godt for 2011:))

  SvarSlett
 22. Godt nytt år til deg også.... Så mange fine innlegg du har hatt, skal bli spennende å følge deg videre. God inspirasjon er det også.....

  SvarSlett
 23. Ja du har laget masse fint. Du har vært en stor inspirasjon. Gleder meg til å følge deg videre :)
  Ønsker deg et riktig godt nyttår :)
  Trude :)

  SvarSlett
 24. Godt nytt år til deg,har vært trivelig å følge deg og ditt. Og jeg fortsetter med det framover også :)

  SvarSlett
 25. Takker for året som er omme:) og ønsker deg et kreativt og godt nytt år!
  klem Torunn

  SvarSlett