fredag 19. mars 2010

Helg igjen :-)

I dag da jeg dro på jobb, hadde jeg sånn mandagsfølelse – hadde ikke vært på jobb på 2 dager, så jeg har allerede hatt helga jeg :-) Da er det utrolig DEILIG å komme på at det er fredag, og at det er ny helg allerede ;-)

I kveld skal gemalen og jeg på konsert på Samfundet – Raga Rockers. Tydelig at jeg surrer litt med dagene for tida, for jeg var HELT sikker på at konserten var i morra. Heldigvis hadde jeg en oppvakt ansatt som gjorde meg klar over feilen – TAKK I.B :-D

001

I høst sydde jeg ferdig et lappeteppe til litjtupp (172 x 138 cm). Det er fora og quilta. Hun elsker det <3 og har det på senga si, og i sofaen om hun ser TV på morran. Heldigvis syns hun ikke det er for fint til å brukes. Jeg liker at det jeg lager blir brukt, og så får det heller bli oppbrukt etter ei stund – har ikke tro på at man skal spare på fine ting…

002 005

Det er sydd veldig enkelt. Tabben min var at jeg blanda inn lin, og det var ikke så lett å sy sammen med bomullsstoffer. Fordi stoffene oppfører seg litt forskjellig, har ikke alle biter truffet rett på – det er derfor jeg har quilta litt sånn “bølgete”

003

På baksiden er det ensfarga rosa. Jeg har valgt å lage lukkekanten bred på baksida, og jeg har sydd den på med “snøkrystall”søm – dette fordi at da er det fint også der, og kan brukes på begge sider.

Vi holder på å pusse opp småbruket vårt, og jeg har sagt at jeg vil ha sånn stil som lappeteppet til litjtupp :-)

006

I dag har jeg vært og kjøpt meg litt rosestoffer – akkurat som om jeg ikke har nok fra før ;-) Men som jeg sier til gemalen – DET ER BEDRE Å VÆRE HEKTA PÅ STOFF I METER ENN I GRAM :-D

013 015

Lekre ja??

I morgen skal jeg i 1 års dag til tantebarnet mitt, og jeg er ferdig med bare halve kjolen :-/ Det tok litt mer tid enn jeg trodde. Hun kommer nok ikke til å huske at tante kom for sent med hennes første bursdagsgave…….jeg har noe annet i bakhånd da ;-)

Ha en rocka fredag og ei god helg!

Klem fra Siv

3 kommentarer:

  1. Du er nå litt rosa du også;)
    Kjempefint! Du behersker tydeligvis symaskina!

    Kos dokker på konsert!! klem igjen;)

    SvarSlett
  2. Ser det er en stund siden du la inn dette innelgget, men jeg måtte bare skrive noen ord. For et nydelig teppe. Elsker slike blomsterstoffer og har noen liggende her. Skal bare lære meg å sy før jeg kan ta det i bruk.

    SvarSlett