torsdag 18. mars 2010

Hjemme igjen etter vel overstått Oslotur

Nå er litjtupp og jeg hjemme igjen – det har vært en koselig, men hektisk tur :-)

Vi var oppe og ute i god tid – vi skulle ta trikken til byen og derfra flybuss til Værnes. Plutselig kom ikke trikken lengre fordi ei bil hadde kjørt av veien og sperra linja :-( Det endte med at vi måtte ta taxi til Værnes, ellers hadde vi nok ikke rukket flyet.

Litjtupp var blek, men fattet – redd for at hun ikke skulle komme seg til Oslo og Twilightparty. Lykken var stor da jeg overbeviste henne om at vi ville uansett komme oss til Oslo, i verste fall på et senere fly.

010

Litjtupp mente at vi kunne ikke være i Oslo uten å ta bilde av Slottet. Vi fikk med oss gardens vaktskifte, og det var jo litt artig da :-)

009

I Spikersuppa var det en mann som holdt på å lage snøborg. Etter å ha sett dette, har ordet snøborg fått ny betydning

2010-03-18

Når jeg er ute og farter, så liker ikke jeg å gå den veien jeg kan – det er mye artigere å se om man finner andre veier, man kommer jo alltids fram dit man skal til slutt.

I alle fall – vi kom over dennne herlige veien (Telthusbakken) full av sjarmerende små hus. SUKK – jeg kunne gjerne tenkt meg et sånt hus :-)

025

Og av og til kommer jeg over motiver som dette, og da klarer jeg ikke å gå forbi

Jeg gikk på litjtupp gnagsår, og tilslutt hang hun etter meg som et slips. Det var en lettelse for henne da vi møtte storesøster og spiste middag, og så videre til Rockefeller (selvfølgelig ikledd den nye jakka) :-D

Nå har litjtupp dratt på skolen – klassen skal overnatte der. Som dere skjønner er det full fart hele tida – PUH ;-)

Ha en trivelig torsdagskveld og klem fra Siv

3 kommentarer:

 1. Hei☺ Jeg tar oppfordringen og legger igjen en hilsen etter at jeg har vært inne å kosa meg og lest bloggen din jeg☺ Skjønner godt at dattern din var stolt av jakken hun hadde sydd, den var kjempe fin. Kom gjerne "innom" hos meg en tur, jeg har akkurat begynt å blogge. Klem Medusa.

  SvarSlett
 2. Åååh! Elsker Telthusbakken! Det er barndomsminner som stadig vekkes når jeg sitter på buss 54 og greier å stjele et bittelite glimt av de deilige små husene!
  Akkurat i dag, har jeg faktisk mimret om barndommen i Akersbakken 27 ( Oslo Sanitetsforenings Revmatismesykehus) , som er på toppen av kolonihagen:)
  Kjente hjertet hoppet over et slag og smilet skyndet seg fram, da jeg fikk se bildene dine, nå! :D
  Tuuusen takk for herlig minneflom og smil i hjertet <3

  Høres ut som turen , og jakka, ble en suksess!:))

  Godklem, lille-marit

  SvarSlett
 3. Skal si du er i farta;) Godt dere kom velberget hjem fra tigerstaden;)

  Kos deg i helga og klem fra meg;)

  SvarSlett