tirsdag 21. september 2010

Kjolen til lillesøster

Endelig kan jeg vise fram det jeg strikka til min kjære venninne som skulle ha baby :-D Nå har prinsessa kommet, og gaven er overlevert :-)

010

Jeg strikka ‘kjolen til lillesøster’ etter mønster fra Tora Frøseth, og jeg strikka i tynn alpakka. Denne er i str 3 mnd.

Valgte å strikke den i lys grå – jeg var litt i tvil, men fant ut at det gikk bra til ei lita ei :-)

008

Plommefarga knapper, for det passa best til resten av gaven

011

Ullsokker og ‘Djelvellue’

015

Fortsatt er ikke gaven helt ferdig, for prinsessa valgte å komme 5 uker før hun skulle – så det dere ser i høyre bildekant er resten av gaven (blogger den etter overrekkelse). Syns selv at fargene ble kjempefine sammen :-D

016

Her strikker jeg i melert garn og mørkere grå alpakka , og mønsteret sies å være et idiotmønster – akkurat den skal jeg forklare senere ;-)

Ha det riktig godt da dere, og klem fra Siv

12 kommentarer:

 1. Den ble nydelig,Siv, og det ble så lekkert med de knappene! ..herlig gave du gir bort i nydelige farger sammen, så jeg tenker den nybakte mor blir glad.

  Ha ei fortsatt fin uke og klem fra mæ;)

  SvarSlett
 2. Hva fint det blev!
  Jeg er ferdig med min og men velger og blogge den litt seinere da bursdagen til jenten som skal få den ikke er før i slutten av uken.
  Du har valgt nydelige farger.
  Ha en fortsatt fin uke!
  Pernilla

  SvarSlett
 3. For en nydelig kjole, nydelig farge, nydelig tilbehør. Rett og slett bare NYDELIG!!! Tror faktisk jeg også har disse knappene. Veldig søte:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for nydelig gave og koselig besøk! Her i huset kaller vi det skøytelue, ikke djevellue ;-) Passer bedre til prinsessa dét tror jeg.
  Er det er teppe vi ser i kanten? ;-) Vi er veldig glad i tepper altså...

  Stor klem fra Klara og Barbro

  SvarSlett
 5. Hi hi - nei, det er nok ikke et teppe ;-) Men det kan jo være at det går an å ønske seg et teppe også :-D Prinsessa var nydelig <3

  SvarSlett
 6. Men helledussen så søt kjole! Den lille prinsessa blir nok fin i den vil jeg tro. Så snill du er som lager slike nusselige plagg og gir bort. Det er venninne det!

  Det er grisevær for tiden og jeg blir litt lei av alt dette regnet. Men vi trøndere får bite sammen og holde ut - ikke sant?!

  Klem Marit

  SvarSlett
 7. Å, så nydelig! Det er så utrolig bedårende med sånne hjemmestrikkede småplagg. Og fargekombinasjonen var bare helt lekker! Du verden for en flott gave!

  Jeg måtte le høyt av kommentaren din:-) Men her er det altså min kjære som har stått for innkjøpet, bare så det er sagt. Den blondehistorien var et mareritt, men den fikk en lykkelig slutt, heldigvis:-)

  Klem

  SvarSlett
 8. Nydelig! Syntes det er fint med litt rolige farger på små barn. Så kan man jo heller ha en fargerik genser/body under :-) Og grå passer jo til "alt".
  Takk for trivelig besøk. Kommer tilbake!

  SvarSlett
 9. Nydelig liten kjole du har laget, jeg likte fargen. Den kommer til å bli så fin med en liten rosa body og strømpebukse :O)

  Ha en fin ettermiddag,
  klem :O)

  SvarSlett
 10. Digger fargene du har valgt! Nydelig kjole. Har lyst til å prøve den oppskriften selv en gang - men først har jeg en del andre prosjekter jeg må ferdigstille. F.eks restegarnjakka mi ;-)

  SvarSlett
 11. Fine farver Siw , jeg vil osse gerne kjolen , men der så meeeeeeget andet først....bare man havde mere tid :-))

  God aften :-)

  SvarSlett
 12. Så vakkert med lilla og grått. Dette var en super barselgave:)

  SvarSlett