fredag 10. september 2010

Hvilken lov henvises det til??

Jeg lurer på en ting – flere ting egentlig, og det er ikke alt jeg finner i lovverket…..

facebooklogo

Hvilken lov er det f.eks som sier at barna (les litjtupp) må nødt til å få Facebook (trenger vel neppe nærmere presentasjon) i det øyeblikket de begynner på ungdomsskolen?

sminkebilde

Eller at de plutselig skal være nødt til å smøre inn den fine, føyelsmyke huden sin med all slags sminke? Hva er galt med naturlig farga øyevipper?

Jeg bøyer meg for overmakten – jeg vil jo selvfølgelig ikke at min lille engel skal stå utenfor, eller at hun skal bli et potensielt mobbeoffer fordi hun skiller seg ut. Jeg har en del restriksjoner og krav, og de følges faktisk…. Jeg har f.eks ikke vært nødt til å sende henne på badet før skolen pga for mye sparkling…. Litt hønemor må man vel få lov til å være :-D

Men apropos sparkling…..

012

…her er det siste maleprosjektet mitt :-) Denne benken er 14 år gammel, og jeg er fortsatt like glad i den. Den har jo også vært i syreluta furu, men etter at jeg malte kommoden – ja, så måtte jeg bare ta denne også

013

Det ble jo ganske så lekkert sammen da :-D Dette er den eneste døra i huset vi ikke har bytta ut, men jeg lurer på om jeg bare skal male den (og kanskje sette på lister) i stedet for å bytte den helt ut. Hva tror dere om det? Er det noen som har erfaring med maling av slike dører?

001

Plukka inn en lilje fra bedet – den er kjempestor, og jeg skulle ønske dere kunne kjenne duften av den ved å se på bildet :-)

005

Som vase har jeg bare brukt ei blå flaske jeg dro med meg hjem fra Roma :-D

Ønsker dere alle sammen ei riktig god helg og klem fra Siv :-)

7 kommentarer:

 1. Ja, der er mange ting man "skal" for at være med. Det er lidt trist. Flot af dem, som tør stå udenfor. Facebook er virkelig et mærkeligt fænomen. Jeg er helt ambivalent i forhold til det, men er dér selv sammen med alle mine "venner" :-) Det er jo hyggeligt, godt at holde kontakt med gamle venner ... men. Jeg prøver at få det bedste ud af det.

  Dejlige blomster billeder, du viser :-)

  Klem og go' weekend

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så flott benken din ble...ble som ny
  blomsten din er jo bare nydelig....
  Ikke så lett å være ungdom i dag tror jeg

  Ha en fin fredag
  Kle til deg

  SvarSlett
 3. Jeg har malt dører, det er bare å sette igang:D Kjedelig, men blir fint; sandpapir først, så heftgrunn og deretter farge;)
  Litjtuppa di høres så herlig ut, og om hun skulle skeie ut med det mørke rundt øynene, så er ikke DET det verste;) De trenger litt tid til å finne ut hva slags type de er:D..og noe må bare prøves ut;)
  Kos deg med dine jenter i helga og klemmer fra meg som nyter hyttelivet;)

  SvarSlett
 4. Det er mange spørsmål vi må stille oss i rollen som foreldre. Så fin krakken din ble - og nå må jo døra til pers også. Heftgrunn og halvblank påført med rulle blir bra:)

  SvarSlett
 5. Glemte å kommentere benken din, den ble lekker!..og så var det en flott benk i utgangspunktet, så den skjønner jeg du ble fornøyd med;)
  Nyt lørdagen! Klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Ak ja , det ikke nemt at være forældre , jeg er sikker på at du kan guide i en positiv retning..:-) Den dør du viser , sådan een har jeg osse , den er en torn i øjet på mig hver dag , men jeg har aldrig fået taget mig sammen til at male den..måske vi skulle se hvem der maler først? hahaha

  God Lørdag og fin bænk iøvrigt , ligner en 'kæreste' bænk.

  SvarSlett
 7. Benken ble KJEMPEFIN!
  Jeg undrer meg bare over hvor du ble bitt av hvit-basillen??:D
  Velkommen til dilla på hvitt!:)

  Og tusen takk for koselig tekopp i dag. Krydderet får vi huske neste gang. Hehe
  Klem!

  SvarSlett