søndag 19. januar 2014

Om å variere

006

Nå har jeg bytta ut julefargene på lysfatet mitt, og nå har jeg tatt frem det turkise som har vært pakka bort ei stund

Jeg er veldig glad i dette lysfatet, og har det fremme hele tida – varierer hvilke lysestaker jeg har oppå, og det utgjør en forskjell

001

Dette var vårens brett for noen år siden

005

Sånn så det ut i jula : )

Ha en fin søndag – klem Siv

5 kommentarer:

 1. kjempeflotte farger! :) Å gøy å veriere litt i løpet av året!
  Klem fra siv anita, swimzy

  SvarSlett
 2. Så flotte farger!! Gøy med disse fata som man kan bytte om på hva man vil og vips så har du noe "nytt"! Har mange slike selv, og bare digger de. I dag har jeg bare 1 fremme - forandring fryder, og så leng man ikke må kjøpe noe nytt flytter nå jeg rundt ;o)

  Ønsker deg en fin søndag!

  Klem Tine

  SvarSlett
 3. Gratulerer både med eksamen og datteren. Hun er jo søt da, både på den ene og andre måten. :) Tenker du kommer til å klare deg fint gjennom neste semester. Det er noe med at ting oppleves litt mindre tungt nå målet ikke er så langt unna.

  Kom til å tenke på det du sa om å gjøre noe for andre uten å forvente noe tilbake igjen. Tror de fleste som du opplever glede ved å gjøre noe hyggelig for andre. Det kan imidlertid være vanskelig for mottakeren å ikke gjøre gjengjeld. - Jeg snakker av erfaring. Jeg har en venninne som alltid gjorde noe ekstra for min del - hun var i en posisjon hvor hun kunne, og jeg var i en mildt sagt presset økonomisk situasjon i tillegg til at jeg var syk. Det var vanskelig å alltid være den som tok i mot uten å kunne gjøre gjengjeld. - Nå har situasjonen endret seg, - Nå har jeg en mulighet til å hjelpe henne i en tid hvor hun trenger litt ekstra. - Hvorpå hun nå føler på det jeg følte på for mange år siden. Men så er det også noe som heter at man høster som man sår. Det at min venninne var veldig god og generøs tidligere, får hun igjen for nå, i mangfold.

  SvarSlett
 4. Så flott hos deg! Fine farger! Ha en koselig søndagskveld!

  SvarSlett
 5. For et lekkert lysfat, fine farger. :))
  Ha en fin ny uke søte Siv.
  Klem.

  SvarSlett