fredag 16. april 2010

Sengeteppe

Som jeg skrev i går, så falt jeg for fristelsen til å kjøpe mer stoff enn nødvendig da jeg var på Stoff & Stil – Jeg har nemlig en plan :-)

002

Jeg måtte ha engelsk blonde (valgte en ganske enkel en som er tett i stoffet)

003

og Lille Martine – stoff (ikke så lett å se her at det er det, men det er det altså)

004 

Dette stoffet hadde jeg fra før… Det er gammelt sengetøy etter gemalens besteforeldre. Jeg har en plan om å sy sengetepper til jentene av disse stoffene.

Det er til sengene deres på landstedet vårt – syns det er ganske kult at jeg skal bruke sengetøy som opprinnelig kommer derfra, for så å føre det tilbake igjen i en annen utforming :-D

Og jeg lover at det kommer til å bli blogget om teppene underveis og tilslutt :-)

Hadde jeg enda latt det stoppe der….

005

….men nei da, klarte ikke det vettu :-P Falt totalt for disse stoffene (spesielt det brune). Og igjen har jeg kjøpt stoff som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til :-O

Har fått en eksta nesten- tenåring i hus i dag – det er ei venninne av litjtupp som må campe litt her, mamma’n sitter værfast i Oslo. Så i kveld skal vi leie oss en jentefilm og kose oss litt ekstra;-)

Ha en festlig fredag og klem fra Siv :-)

2 kommentarer:

 1. Dette sengeteppet ser ut til å bli toppers!
  Takk for tipset om garn, må ta en tur over helga. Har strikket noen kopptuer av garnet og det er godt, men utrolig mange knuter på det underveis, og det liker jeg ikke!
  Skjønner godt du falt for stoffene, du får nok en ide;)
  kos deg i helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Jeg tror også det teppet kommer til å bli veldig fint... :O) Jerg har alltid med meg mer stoffer enn jeg hat tenkt når jeg kommer hjem fra Stoff & stil...hmm... :O)

  Ønsker deg en flott helg..., håper husbondene kommer seg hjem etterhvert!

  klem

  SvarSlett