søndag 4. april 2010

Hjemme igjen etter ei herlig og produktiv påske

Vi var på feriestedet vårt (jeg klarer ikke helt å kalle det hytta) i 8 dager i påska – HERLIG :-) Vi har kosa oss skikkelig hele gjengen – Idamor kom opp fra Oslo og var sammen med oss hun også <3

025

Vå pynta påsketre som seg hør og bør – mange av disse eggene begynner å bli noen år nå, men vi legger dem forsiktig bort etter hver påske, og det er skikkelig artig å ta dem frem år etter år.

026 027

Jeg har vært SÅ produktiv :-D Jeg hadde med meg 9 forskjellige prosjekter (viste det seg), og jeg ble nesten ferdig med 7 av dem….

001

Har begynt på en ny, liten jentekjole – i gammelrosa denne gangen

022 023

Først ei lue til Ida – det er jo ikke rettferdig at litjtupp skal få og ikke hun :-P (Dette i følge Idamor)

029 111

Så et pannebånd og votter ( det er lilla hjerter på vottene, men det er ikke så lett å se på bildet her).

018

Før Ida kom, og mens gemalen var på sjøen, laga litjtupp FRAPPUCINO til oss. Vi satt på verandaen og kosa oss med dette etter at vi hadde gått tur OG sett hestehov (og fått tatt bilde)

014 055

030

Vi deltok på Earth Hour på lørdagen, og kosa oss med talglys overalt :-) Da timen var over, hadde ikke litjtupp så veldig lyst til å slå på lys. Jeg på min side var ganske spent på å se om jeg hadde strikka mye feil i mørket ;-) Det gikk faktisk bra :-)

060062

Jeg fikk ferdig en kjole til :-) Litt annerledes enn tantebarn-kjolen, og mye raskere ferdig. Den har fått en liten heklablomst til pynt i stedet for rysjekant nederst. Antirosa-Siv syns denne gammelrosafargen er helt nydelig, og har begynt å strikke et håndkle i garnet som ble til overs :-D (Denne er strikket for salg og er i str 1,5 år)

061 109

Så har jeg strikka enda et sett med votter og pannebånd. Jeg liker godt effekten på pannebåndet – jeg strikker bare rette masker på den ene sida, og 1 rett og 1 vrang på den andre sida. Resultatet blir noe som nesten ser ut som sånne doble korssting som vi måtte brodere på skolen.

058 

Vi har spist godt og drukket godt, og hatt skikkelig kvalitetstid sammen :-) Og i år kom det faktisk 2 påskeharer, så hele familien fikk 2 påskeegg hver :-D Godt at kveldene begynner å bli lyse, for etter påske må det trimmes litt ;-)

Det er litt godt å komme hjem en dag før hverdagen starter igjen – jeg må liksom lande etter en deilg ferie.

Ha en fin søndagskveld og klem fra Siv

4 kommentarer:

 1. Jøje meg for en produksjon du har hatt i påska! Kjempeflott saker!
  Apropos linser/briller; nå får jeg linsene ut og inn, men jeg får et "slør" over øynene hver gang jeg har linsene på etter kort tid, så selv om det er månedlinser klarer jeg bare toppen 2 dager. Da er jeg lei av nedsatt syn, og går over til brillene igjen. Men det er irriterende, for jeg skulle så gjerne ha brukt linsene mer;)
  Kos deg resten av påska og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Herlighet for ein produksjon!!! Er dødsimponert over alt du har fått ferdig :) Eg strikka ferdig ein liten vest i går. Skikkelig nøgd, då den har vore UFO i eit år omtrent :)

  Ha ein flott dag, klem frå linda

  SvarSlett
 3. hei, hei!
  takk for de koselige kommentarene du har lagt igjjen på bloggen min. Ref. spørsmål så har jeg brukt to forskjllige kauni nøster. Det ene var i sterke farger og det andre var i svart, lilla og grå nyanser. Kjempeflott garn.
  Ser ut til at dere har hatt det veldig koselig i Påsken og jeg er kjempeimponert over alt det flotte du har laget... :O) Er det lov å spørre hvor mange masker du legger opp på pannebåndet? Jeg har strikket noen kluter i den teknikken, men har lyst til å prøve meg på et sånt pannebånd... har lagt deg til på linklisten min, slik at jeg fortere finner frem til deg igjen... :O9

  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Jøss, du har produsert. Mye fint du har fått laget. Ser ut til at du har kost deg i påsken :)
  Vel overstått påske :)
  Trude :)

  SvarSlett