onsdag 21. april 2010

Bloggetørke og viktige valg

Føler at jeg lider av bloggetørke (enda det er bare 3 dager siden siste innlegget mitt). Ser på andres blogger, og de har hele tiden noe å skrive om og dele med andre. Men ikke jeg….

Jeg har tatt noen viktige avgjørelser, og går egentlig en spennende tid i møte. Jeg har i noen år vært selvstendig og drevet for meg selv. Nå har jeg sagt opp den jobben, og har bestemt meg for å bli lærer igjen.

images  75-2005-01-15_5

Tilbake til å jobbe med tavle og kritt, og bunker med bøker med hjem hver helg… (Bildene er funnet på nettet)

Men jeg tror det kan bli bra :-) Må nok starte opp som vikar, og jobbe meg tilbake igjen – det er slett ikke så enkelt å få seg fast lærerjobb her i Trondheim (det var i alle fall ikke det).

Så 1. juli står jeg uten jobb – og jeg tenker på det med litt blandede følelse, må innrømme det.

Men men, nok om det – jeg får bare ta det som en utfordring :-D

Jeg er ikke materialistisk, men liker allikvel å ha det fint rundt meg. Jeg liker å ha litt spesielle ting, men det trenger ikke nødvendigvis å være laga av en kjent person eller ha et merke som er in. Liker jeg noe, så liker jeg noe.

007

Denne fuglen laga mammaen min til meg for ganske mange år siden – hun har laga den av gråpapir. Jeg syns den er helt nydelig <3

008

Har fått høre at vi har et trivelig hjem med særpreg, og jeg tror at ting som denne fuglen (og keramikkfiguren min) bidrar til det

009

Det at jeg ikke bare blogger om ting jeg lager, gjør vel bare til at dere blir litt bedre kjent med meg – eller hurr? :-)

Da får jeg bare håpe at bloggetørken gir seg, og at jeg kommer igang igjen.

Ha en fortsatt fin onsdagskveld og klem fra Siv

2 kommentarer:

 1. Spennende valg og spennende yrke! Dra rundt på skolene og meld deg på som vikar hvis du ikke får noe på søknad; det er alltid en vikartime som skal fylles. Lykke til!
  Nydelig fugl,din mor er tydeligvis også kreativ;)
  Ha en flott dag, da skal jeg på jobb å møte mine håpefulle 14 -åringer:O)
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så flott fugl! :) Mamma'n din er en kreativ sjel, akkurat som sin datter. ;)

  Slike valg er ofte ikke tatt i en håndvending, men når man først har tatt dem, så går man en spennende tid imøte. Du skal se det åpner seg muligheter for fast jobb på sikt. Du får melde deg som vikar litt sånn her og der, så du kommer igang igjen.

  Lykke til!

  Ps! Bloggtørke? Det har jeg hele tiden, jeg... Sikkert ikke så mye interessant å lese på bloggen min for tiden. Er litt "tom", liksom... Jeg blogger likevel. Om hverdagen min. Og jeg liker å lese om andres hverdager, så håper jeg noen setter pris på å bli litt bedre kjent med de litt kjedeligere sidene av meg også. :)

  SvarSlett