onsdag 24. november 2010

Ønskelister av ymse slag ;-)

005

Måtte le litt da jeg fant denne lappen – det levner vel ingen tvil om hva som topper julegaveønskelista til litjtupp :-)

Får straks besøk av 2 venninner, og da skal jeg få hjelp til å starte på et Flowerbasketsjal :-D

Ha en herlig kveld alle sammen – klem Siv

8 kommentarer:

 1. Hi hi, det var klar beskjed. Når man står fast i julegavehandeln og spør om det er noe de ønsker seg og di sier - nei, veit ikke, da er det ikke så enkelt. Men det er klart, når ønsket er i den prisklassen som dtte så er det kanskje ikke så enkelt og infri den julegaven.
  Så koselig med venninnebesøk, kos dere!
  Selv var jeg på hobbykveld igår og kom igang med noen nye prosjekt, er ikke ferdig enda så ferdeig resultat får blogges seinere.
  Kos dere ikveld!

  Pernilla

  SvarSlett
 2. Så flott da, så slipper du å løpe rundt i butikker og lure på hva du skal kjøpe:D
  Flowwerbasketsjal??..jeg får vel se det;)
  Kos dokker og klem fra mæ;)

  SvarSlett
 3. Ja, det var klar beskjed - moden pris og. ☺

  SvarSlett
 4. Ha, ha, veldig kreativt! Og veeeldig beskjedent ønske:-)

  Klem

  SvarSlett
 5. Kose deg med venninnebesøk:)) Herlig ønskeliste:))

  SvarSlett
 6. Hihi, ikke så vanskelig å tolke denne beskjeden =)

  SvarSlett
 7. Ikke vanskelig å skjønne den..hihi..den ser jo veldig lekker ut, da! Jeg har faktisk sett på samme mobil, fikk et bra tilbud fra min mobilleverandør i posten, men jeg må ta og føle på den før jeg bestemmer meg. Ha en fin kveld, klem fra Jorunn

  SvarSlett
 8. hehe,,. ja her det tydlig at ho veit ka ho vill ha.. og ein artig måte og gjere det på men vill anbefale at vist ho kjenner noen som har mobilen og ikkje he prøvd den ut så la ho gjere det med dei eller i butikken.. mamma har den og noen ganger når eg skulle både skrive melding for ho eller låne den i farta har eg hatt lyst til å hive den veggemellom... synest skjermen er vansklig og liten å bruke for funksjonene som er på den. den e travel og ho er heller ikkje så fornøyd med den da det er masse dill med tuchen på grunn av størrelsen. pappa har orginalen med bare tuch og den er mykje meir brukervelig men dog litt større.

  men bra ho veit ka ho ønsker seg i alle fall..

  SvarSlett