Jeg har fått den perfekte oppskrifta på risboller : )
Har laga det i år etter år, og egentlig aldri blitt helt fornøyd – før nå
Her er de dandert i stettfatet jeg har arva etter farmor. Har også begynt å finne fram litt jul : )
Røde tulipaner skapte ei fin førjulsstemning sammen med de røde stettlysestakene mine. Har hatt dem i mange år, og blir like glad hvert år når jeg tar dem fram
Tenkte jeg skulle dele oppskrifta med dere:
* 250 g Delfiafett
* 1 plate kokesjokolade (jeg brukte mørk sjokolade)
Dette smeltes og avkjøles – her var jeg kjempenøye med å vente til det var helt kaldt (pleier å være litt utålmodig ; ) )
* 2 egg
* 5 ss sukker
Dette piskes til eggedosis
* 4 ss sterk kaffe
* 2 ts vaniljesukker
Jeg brukte foodprosessor, og blanda alt oppi der
* 1 liter puffet ris
Blandes i tilslutt
Jeg bruker å ta dem i muffinsformer (slik at det ikke skal bli klissete å spise dem), og denne oppskrifta holdt til 36 stk
Tusen takk for den ‘riktige’ oppskrifta, kjære B : D
Jeg kjøpte ei julestjerne i går, og om jeg er heldig lever den til jul – kan hende jeg må be gemalen ta ansvar for den. Blomsterpotta har jeg fått av mamma, og jeg husker dem fra jeg var lita. Det setter meg alltid i god stemning å ta fram barndommens juleblomsterpotter : )
Ha en flott søndagskveld alle sammen og klem fra Siv
Takk for oppskrif på pufferis boller..., skal bake denne uken, så vi får se om det blir pufferisboller også!
SvarSlettØnsker deg en fin kveld!
Å herlig denne skal jeg notere meg..jeg har laget sarah bernard og fløte karameller i dag..ha en fin 3 advent!!Klem Linda:)
SvarSlettTakk for oppskrifta på risboller, den skal prøves i år. Takker også for alle trivelige hilsninger du legger igjen på bloggen min alltid veldig trivelig. Har vært litt treg med bloggingen i det siste - lover det skal blir bedre etter hvert. Ha en fortsatt trivelig søndag.
SvarSlettNam:-) Risboller må vi lage til jul. Det hadde jeg nesten glemt. Tusen takk for oppskriften!
SvarSlettSå du kjøper inn i store kvanta du og, hi, hi?
Klem
Uhm, de ser vældig gode ud, dine risboller. Vi ville nok kalde dem riskager!
SvarSlettJeg har nydt dagen med læsning og ture med hundene efter en tur på julemarked i går. Ikke mange juleting kom med hjem, faktisk ingen. Men gode ting til ganen ja! ;)
God aften til dig. Klem.
Dette er bakst som virkelig maner fram minner:) Takk for ei oppskrift som er utprøvd, kanskje jeg skal ta sort 2 også:D
SvarSlettHa en fin kveld, jeg har fått barnet i seng:)
klem fra meg;)
Mmmm denne oppskrifta må jeg også prøve ut. Bruker å blande lys og mørk sjokolade men bare mørk er jo sunnere da.
SvarSlettTakk for at du deler.
Klem:)
Takk for god bedrings hilsen oss meg ;o) Lager også "sjokolade" boller til jul, men vi bruker hvetenøtter og ikke puffet ris. Dette skal jeg få lagd i løpet av uka...håper jeg. Har klart å være litt på beina i dag, så håper at mye hvile, trening skal bidra til rask bedring ;o) Ha en fortsatt fin kveld. Klem ;o)
SvarSlettØvelse gjør mester! Takk for at du deler oppskrift!
SvarSlettNam nam dei såg gode ut!! Trur jammen eg skal prøve den oppskrifta, takk:))
SvarSlettRisboller er godt, og hører julen til:)
SvarSlettTakk for oppskrift, disse skal lages før jul :-) Så koselig du har gjort det til jul. Jeg har enda ikke fått kjøpt blomster, må vente lengst mulig, siden jeg har en tedens til å la dem gå for lut og kaldt vann....
SvarSlettHa en fin kveld :-)
Takk for hilsen på bloggen min, det er alltid like koselig og se at du vært på besøk.
SvarSlettOppskriften skal testes ut, guttin min elsker risboller.
Pernilla
Her er en oppskrift jeg må prøve. Har brukt en annen oppskrift men denne tror jeg vil slå an.
SvarSlettHa ei fin uke. Klem :)
Takker, denne skal jeg prøve:o)
SvarSlettMå innrømme at jeg har ikke syntes de er særlig herlige å spise jeg heller, men skal prøve denne nye oppskriften!
Så JULETE og koselig du har fått det, herlig:)
Klem, Anne:)
Mmmmm! Risboller hører med;) Nam, nam!
SvarSlettRisboller er et must til jul, det er godt det er noen dager igjen.......
SvarSlettNAM, de så herlige ut! Takk for oppskriften :o)
SvarSlett