lørdag 2. april 2011

Åpen dag Trøndelag Teater

 

troendelag_teater_logo

I dag har litjtupp og jeg tilbragt litt mor/datter-tid sammen i teateret, men ikke for å se en forestilling denne gangen – vi har vært på åpen dag : )

b=725

Sånn så det opprinnelige teateret ut da det ble bygd i 1816

400px-Trondelag_Teater

og denne delen ble bygd til i 1997. Den nye delen ble bygd oppå, bak og ved siden av det gamle teateret – det betyr at hele bygget er i bruk

Her kan du lese litt om historien til teateret, og her er hjemmesida til Trøndelag Teater.

Jeg tok ikke med meg kamera, fordi jeg var sikker på at det ikke var lov til å ta bilder – det som møtte oss var en plakat hvor det sto “FOTOGRAFERING TILLATT”. Følgende bilder er derfor tatt med mobil, så kvaliteten er ikke den aller beste

0204201149402042011495

Vi fikk ta en titt inn i sminkeavdelinga…

02042011496

…kostymeavdelinga…

0204201149702042011498

og der kunne jeg veldig godt kunne tenkt meg å ha litt lengre tid ; )

02042011500

Fra Teatercafeen i den gamle delen av bygget

02042011501

Veggdekor i Teatercafeen

Jeg elsker å gå i teateret, det gir meg mye mer enn hva f.eks kino gjør : ) Jeg prøver å få med meg de største oppsetningene hvert år. I år har jeg vært og sett “Et dukkehjem” : D Jeg syns jeg er heldig som bor i en by som har et så stort og fint teater, og at jeg har enkel tilgang til å dra dit.

Liker du å gå i teateret?

Ha ei kjempefin helg alle sammen – klem Siv

9 kommentarer:

 1. Det så fint ut :-)
  Jeg liker teater men går i det alt for sjeldent, til tross for super tilgang i her i Tigerstaden. Sist jeg var på noe annet enn kino eller konsert, var da jeg så datteren til min fetter danse snøfnugg i Operaen :-)

  SvarSlett
 2. Du er mere end heldig : Du bor i Norge og du har adgang til sådan et fint teater...heldiggris er du :-))) Ja, jeg tænkte lidt på dig da jeg sad sammen med Siri på Europa. Hvis du igen kommer til København , så gir jeg kaffe og kage :-)))

  God lørdag og klemmis

  SvarSlett
 3. Vi har et flott teater, og helt sikkert interessant å se seg om der.
  Jeg er altfor dårlig til å benytte alt som ligger i byen, så jeg kunne bodd enda lenger ut på landet:O)
  Nyt lørdagen og snøsmeltinga; klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Så artig å få se seg om i teateret! Vi har vært på gratis barneforestilling av et lite teater her i Bergen i dag. Kjempegøy!
  God kveld!
  :)

  SvarSlett
 5. Så flott det er i teateret. Alltid artig med slike dager hvor man kan snoke rundt:)

  SvarSlett
 6. Så artig det så ut, spennende å få sett litt mer av teateret! Jeg liker også teater, men aller mest musikaler.
  Tror jeg skal prøve å spørre mora til ei venninne av meg til hjelp med sying, jeg har skikkelig lyst til å ha stoffet som sengeteppe!

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 7. Jeg liker teaterturer, ja, men det blir altfor sjeldent. Vi har ikke teater eller kulturhus her. Men vi prøver en gang i året å ta med ungene inn til Oslo på teaterbesøk.

  SvarSlett
 8. For en fantastisk dag du har hatt! Og æ som sku tell Tr.heim denne helga, og så ble det avlyst ;-(. Hålogaland teater her i byen hadde Åpen dag her for noen uker siden, og det va veldig spennende. Dog er det helt nytt, de har ventet på større areal lenge. Æ går ofte på teater, har flere venner på scenen der, og har vært på alt mulig rart, fra gymsaler til banksal, studenthus osv, derfor er det nå deilig å ha alt på en plass. Og teateret brukes under filmfestivalen. Ha ei fin uke, klem..

  SvarSlett
 9. Teatret vårt er flott ja, både den gamle og den nye delen. =) Jeg skulle nok, som flere andre, vært flinkere til å benytte det!
  =) Misemor

  SvarSlett