mandag 28. oktober 2013

Antikviteter i bruk

Er hjemme fra jobb i dag – er blitt potte forkjøla, og hodet mitt henger slett ikke med : ( Syns skikkelig synd på meg selv…

Spisestue

Nå har omsider skuvsenga kommet til landstedet : ) Spisestua var ikke stor nok til at jeg kunne ha senga som jeg ville, men da er det bare å finne ei anna løsning. Vi delte den i to, og så har gemalen laga ekstra bein midt under – da kunne vi bruke den som en benk til spisebordet i stedet for : )) Jeg sydde puter til, og syns det ble ganske så fint…

Det kan allikevel være at jeg kommer til å være på utkikk etter en slagbenk i stedet for, for det var ikke helt optimalt å sitte ved bordet å spise med kun en dobbel madrass i senga. Har alltids et annet sted jeg kan sette senga.

Bordet er det oldefaren min som har laget – det er to plater i det, og de ligger under selve bordplata. Jeg syns det er så artig å kan bruke dette gamle bordet. Stolene er etter gemalens besteforeldre, og jeg fant dem på låven på landstedet.

Koselig krok ja?

Ha det godt – klem Siv

3 kommentarer:

  1. Koselig krok ja! De kunne virkelig å lage møbler før i tida!

    SvarSlett
  2. Trivelig spisestuekrok. Ingen ting er vel bedre enn møbler som har en historie. På hytta vår har vi ei skuvseng som har fulgt min manns familie i laaang tid. Malingen, eller rettere sagt delvis mangel på sådan, vitner om at den har vært flittig brukt. Det hadde vært helligbrøde å male den opp igjen.
    Ønsker deg god bedring!

    SvarSlett