mandag 21. oktober 2013

Sannelig lenge siden sist…. ;-)

Denne sommerferien min varte og rakk den….tydeligvis : P Det var slett ikke meninga å ha fullt så lang pause fra blogginga, men men…

Skal prøve å komme i gang igjen, og jeg syns det er koselig at det er noen som har savna innlegg fra meg : ) Merker at det er litt vel heftig med full jobb og studier i tillegg, og det blir ikke bedre av at jeg syns det er kjempevanskelig – men det er i høyeste grad frivillig, og det er forbigående ; )

Jeg hadde sett for meg at dere skulle få et resymé over hva jeg har foretatt meg siden sist, men den tanken slår jeg fra meg – det kommer sikkert noen små drypp innimellom da…..

IMG_6896

I dag har jeg vært i bursdag til en staselig jubilant – skolen jeg jobber på fyller 150 år i dag, og det har blitt behørig feiret med besøk av bl. a. ordfører og kommunaldirektør. Mange fine taler, men det som slo aller best an blant skolens over 650 elever var nok besøk av Rasmus fra Rasmus og verdens beste band – han hadde konsert for oss, og det var høy allsangfaktor : ))

Ha det godt – klem Siv

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig med et innlgg fra deg :)
  Håper du får tid til litt andre ting enn bare jobb og studier!
  Klem Fredrikke

  SvarSlett
 2. Jeg tok meg visst og en bloggpause. Kanskje ikke så dumt innimellom, så samler vi opp en del tanker som kommer surrende ut nå utover vinteren? :)

  SvarSlett
 3. Godt å høre fra dæ igjen!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Siv, så godt å høre fra deg igjen. Tenker at blogg-pausen var noe du trengte etter mye jobbing. - Bloggen skal da være for gøy? Den dagen jeg opplever den som en plikt, - da er det slutt! plikter har jeg nok av, trenger ikke skaffe meg flere.

  Håper dere har hatt en flott sommerferie, - jeg vet jo at du i alle fall har fartet mye rundt. :)

  SvarSlett