tirsdag 29. oktober 2013

This summer I went to a really posh party…

For et par år siden hadde jeg dette innlegget, og der fortalte jeg at det var veldig kjekt å ha sin egen frisør i huset

095

Hun laga denne

092

slik at jeg med forholdsvis kort hår

098

kunne få en brukbart stor topp

Og det er nå vi kommer til at jeg har vært i et posh party, og da IKKE hadde frisøren min med meg….men jeg er da ikke helt hjelpesløs

20131029_103424

Dette bildet tok jeg i dag for å vise at håret mitt har blitt en smule lengre, og fant samtidig ut at jeg nok aldri kommer til å bli bloggeren som tar mest outfit og selfies – det var ikke bare bare å få til å ta bilde av seg selv på denne måten (dårlig kvalitet ble det på bildet også) : P

IMG_20130811_025224

Og jeg fikk til å lage meg en enda større og finere topp (nå brukte jeg en slik “Smultring” som de selger f.eks på H&M). Ettersom håret mitt har blitt noe lengre, får jeg til å flette det som henger ned, og snurre fletta rundt toppen – da vises ikke hårnålene heller : ) Og ettersom jeg skulle være litt posh, pynta jeg det hele med en sart lilla blomst som matcha kjolen jeg hadde på meg (og nei – det er ikke kjolen dere ser på bildet her) : D Syns dette var en frisyre som var både pynta og ordentlig.

Jeg har aldri vært så mye på farten som i sommer jeg, og dere kommer nok til å få høre mer om denne turen til Skottland også : ))

Ha det godt – klem Siv (som fortsatt er hjemme fra jobb)

7 kommentarer:

 1. Kjekt "sjå" deg igjen!

  Flott frisyre du får til..

  Fin kveld til deg :-)

  SvarSlett
 2. Kjempefin frisyre og flott hår du har :-)
  Klem

  SvarSlett
 3. Den charmen kjøpte jeg i en norsk nettbutikk for noen år siden,
  og den butikken er lagt ned :(
  klem

  SvarSlett
 4. Oj, du ble kjempefin!! Jeg synes jeg har langt hår, men du har en god del lengre:) Jeg skal teste en slik "smultring" jeg også...gøy med forandring!!

  Flotte de gamle møbelene din i forrige innlegg!

  Ha en fortsatt fin uke, Siv! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Kjempeflott. Kunne ønske jeg klarte sånn på meg selv, men jeg er en ordentlig kløne og fikser ikke de der smultringene en gang.

  SvarSlett
 6. Heia Siv. :)
  For et vakkert hår da og du kledde godt "smultringen". :)
  Ble misunnelig på slagbenken i forrige innlegg,leter etter en sånn en men de er jammen ikke lette å finne. :) Kjempefint rom.
  Ha en fin kveld.
  Klem Mette.

  SvarSlett