søndag 22. august 2010

Manglende shopping-gen fram i lyset…

Jeg har tidligere skrevet om mitt stadig godt-gjemte-shopping-gen (jeg regner med at alle damer er utstyrt med et) – mitt er fraværende ca 95 % av tiden :-)

004

Men i går poppa det altså fram…

003

… og av alle ting så kjøpte jeg meg en kjølebag :-D Nekter å tro at sommeren er på hell, så denne er sikkert kjekk å ha med seg på stranda ;-)

006

Den er nesten så fin at den kan stå under den fine, hvite bordet mitt :-D

009

Måtte også ha matchende servietter ;-) Nå er jeg klar for INDIAN SUMMER!

Mammaen min spurte litjtupp i dag om hun hadde vært på Søstrene Grene i det siste, og om hun i tilfelle hadde sett den fine sånn og sånn…..Men sist litjtupp var der, så var hun sammen med meg – og da var det å rett gjennom butikken uten å se seg hverken til høyre eller venstre, rett bort til det vi skulle ha – hente, betale og ut. Det vil da si at litjtupp ikke rakk å se noe som helst – stakkars barn….Men det hender seg at min indre bjelle ringer, og maner fram genet – sånn som nå med kjølebagen ;-)

Mammaen min skrøt av bloggen min i dag, sa hun alltid ble så glad av å lese den – at den var et lyspunkt. Det gjorde meg glad <3 Og Idamor ringte fra Oslo i dag, og gjorde meg klar over at jeg ikke hadde blogga siden fredag – det gikk da ikke an å blogge så lite….. Jeg sa at jeg måtte jo ha noe å blogge om – å blogge bare for å blogge har jeg ikke sansen for. Da sa hun at jeg kunne jo bare lage et innlegg om hvor j..la kul hun var :-D Hun har svar på alt, OG jeg syns hun er kul – og jeg er VELDIG glad i henne <3

Jeg skulle ønske at enda flere av dere som leser bloggen min kunne lagt igjen en liten hilsen til meg :-)

Nå skal jeg danse “sol-kom-tilbake” dansen eller “anti-regn”dans som den også kalles :-P

Ha en fin søndagskveld og klem fra Siv

20 kommentarer:

 1. Jeg har nesten sort belte i shopping...eller har hatt, skjerper meg mer nå;)
  Flott frysebag, så jeg håper du danser deg skikkelig svett, for dette været her vil vi ikke ha!!
  Ha en fin kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. P.s ler bare litt..har linket på innlegget, men de er relativt billige på husting og stoffer:D

  SvarSlett
 3. Ønsket er herved oppfylt :)

  Knalltøff kjølebag....håper du får brukt den på stranda før høsten kommer.....;)


  Ang shopping gen.....skulle ønske mitt var mer i dvale enn det er.....men er i perioder veldig flink også....*kremt* (og blir som regel belønnet med shopping *dobbelkremt*)

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 4. Det er bestemt en flot køletaske! Vi er så klar til Indian Summer og synes faktisk også, at vi trænger gevaldigt til godt vejr og solskin. Det har regnet så meget her i august!
  Det er desværre langt fra alle, som lægger beskeder, når de besøger bloggene. Det kunne vel være hyggeligt, men ... Man skal nu også have lov til at kigge forbi uden.

  Men jeg elsker også hyggelige kommentarer! :-)

  God aften, klem.

  SvarSlett
 5. Titthei :)

  Hilsen Bente BV

  SvarSlett
 6. ÅÅåh hvor jeg skulle ønske at jeg manglet det shopping-genet, hadde vel NESTEN og bare nesten kunne vært millionær jeg da!!!

  SvarSlett
 7. Kjølebagen var fin den, men synes også det bordet ditt er så fint.

  SvarSlett
 8. Hei hei
  Shopping genet er litt rart. Når man ikke har tenkt å handle finner man flere ting og når planene er klare finner man ikke det man vil ha.
  Soldansen er tingen.
  Vil ha en lang og fin høst .

  SvarSlett
 9. For en nydelig bag! Vi har lett etter en, men fant ingen fine... så vi har klart oss uten i sommer. Var det på søstrene grene du hadde kjøpt den? Må kanskje skaffe meg denne.

  Når det gjelder shopping håper jeg heller at basillen biter meg igjen altså. Etter jeg ble mamma har jeg mistet dette genet, og jeg savner det, jeg... Shopping makes me feel good!!! Men nå er jeg helt ute av det. MEN når ammingen er slutt, skal jeg gjøre en iherdig innsats for å komme igang igjen. Dette gjelder da kjøp av klær, hehe:)

  Ha en fortsatt fin kveld! Klem fra meg

  SvarSlett
 10. Hi, hi, skulle ønske jeg var sånn som deg. Her er shopping genet tilstede 95 prosent av tiden:-) Godt det kom fram så du fikk kjøpt den kjølebagen, for den var knallfin! Lekre servietter og. Klart det blir mer sommer!

  Ønsker deg en fin, ny uke!

  Klem

  SvarSlett
 11. Åhhh skulle ønske jeg også til tider hadde litt mindre shopping gen...er nok tilstede 95 % her ...hihi. Kjempeflott kjølebag, flotte farger ! Lykke til med "dansen" , danser litt med deg, så kanskje solen kommer !

  Ha en flott uke ! Klem

  SvarSlett
 12. Shoping genet ja....skulle ønske mitt lå gjemt innimellom!! Tror jeg kunne fått A i shoping hadde jeg hatt mer penger;) Vi får håpe varmen holder seg litt til...vi har sett sola her i dag;) Lykke til med "dansen"!!!!!

  Ha en super uke med forhåpentlig fint vær!!

  Klem

  SvarSlett
 13. Jeg shopper igennem - hver dag :-))

  God uge

  SvarSlett
 14. Huff, shopping...ikke nevn det....
  Men herlig kjølebag du har kjøpt - skikkelig kule farger!

  SvarSlett
 15. Wow, du vet du, nå fikk jeg en kjempeide av å se den kjølebagen du har kjøpt deg!!! Den var jo knall tøff!, trodde det var en fotobag ved første øyekast. Og nå fikk jeg en ide om å sy meg en romslig fotobag i retrostil.. må på jakt etter blått retrostoff.. rart egentlig at man kan finne inspirasjon når man minst aner det:) Det er det som gjør blogglandia så morsomt!!

  Ha en super uke:)
  Blogg klem!

  SvarSlett
 16. Den kjølebagen var et superkjøp synes nå jeg:)

  SvarSlett
 17. Fin kjølebag! Søt kjole til ei lita ei!

  Takk for at du vil følge meg, og delta i min lille give away.

  Ønsker deg ei fin uke! Klem fra Mira.

  SvarSlett
 18. Den kjølebaggen likte jeg godt!
  Og kjolen under var kjempe fin.
  Ha en fin kveld,
  klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 19. Takk for koselig hilsen på bloggen min. Alpakkagarn til kjolen blir sikkert kjempebra, det er et herlig garn og strikke i.
  Jeg har lagt meg til som følger hos deg.

  Det var en fin kjølebag du fått deg.

  Ønsker deg en fin og kreativ uke!

  Pernilla

  SvarSlett
 20. Så koselig kjølebag! Vi får håpe at du har rett angående sommeren... ;)

  Gleder meg til du kommer på besøk imorgen. :)

  SvarSlett