torsdag 13. januar 2011

Cherry on top

Award-1

Tina med den flotte bloggen Strikkekurven har vært så snill å gi meg en Cherry om top – award : ) Tusen takk, Tina!

Jeg setter veldig stor pris på dette, men nå sitter jeg med ganske så dårlig samvittighet – jeg fikk den nemlig rett før jul. Da var det imidlertid sånn at jeg ikke helt hadde tid til å sette meg ned, men nå derimot – har jeg et hav av tid ; ) Så deilig det var å kunne si det : D

Jeg skal fortelle om tre ting jeg liker å gjøre, og da blir utfordringen å komme på noe jeg ikke har skrevet før

1. Jeg liker å synge, og har til tider vurdert å melde meg inn i kor. Jeg har vel egentlig landa på at jeg ikke skal melde meg inn – har alltids en kveld i uka å avse, men ser for meg at det kan bli en del helger også…..

2. Jeg liker veldig godt å ta bilder : ) Nå har fotografering nærmest blitt en hobby, og det har tatt seg kraftig opp etter at jeg begynte å blogge. Nå har jeg jo også fått meg makrolinse av kjære gemal, og det gir ikke akkurat mindre lyst til å fly rundt med kameraet.

3. Jeg elsker musikk, og liker mye forskjellig. En gang var jeg og kjøpte meg CD med Arve Tellefsen og Metallica samtidig – det sier vel litt om hvor nyansert jeg kan være. Nå for tiden hører jeg MYE Muse : )

Tror kanskje jeg klarte å finne 3 nye punkter

Så skal awarden sendes videre til 3 andre flotte blogger, og etter en runde med valgets kvaler endte jeg på

1. Jorunn med bloggen Villa Klaraberg

2. Smilehull

3. Torunn med bloggen Hvorfor ikke

Jeg skulle ønske jeg kunne gitt den til alle dere der ute, for det er så mange herlige og inspirerende blogger

Ha en fin kveld og klem fra Siv

9 kommentarer:

 1. Jeg liker også å synge, og jeg liker 2.stemmen;) Tenkte kor selv en gang, men funnet ut at tida strekker ikke til...
  Snart helg, kos deg, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Jeg har gått i kor.. et kor som het "jeg kan ikke synge koret".. virkelig festelig, men vi lærte å synge og holdt en konsert, gøy og energi givende var det:))

  Hva har du for noe spennende på pinnene nå da uten oppskrift Blir nysgjerrig veit du:) Jeg holder på med en vinterkjole med hullmønster... sitter og lurer på om hullmønster i det hele tatt egner seg som raglans felling, har du peiling på det??

  Ble langt dette, nyt kvelden da du så blogges vi:))

  SvarSlett
 3. Heisann!!
  Gøy å lese her,blir jo liksom litt mer kjent med deg!!

  Takk for gode ord fra deg,og godt tips!!

  Når jeg skal sy gjennom alle lagene,må jeg sy rundt hver rute eller hvordan gjør jeg det?Har ikke gjort dette før,håper du kan hjelpe meg:)

  God helg til deg og dine:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Hehe, så like vi er. Jeg elsker å fotografere med macrolinsa mi jeg også. Det er jo som å oppdage en ny verden, fordi øyet ser ikke alt i samme perspektiv som linsa klarer å fange. Og Muse er bare heeeeelt konge. Favoritten er jo Uprising. Helt råååå!

  Kos deg med helgen som kommer.

  Klem Marit

  SvarSlett
 5. Hei Siv!!Takk for gode råd,dette skal jeg jammen prøve..Takk takk!!

  ha en fin kveld!!

  Klem linda:)

  SvarSlett
 6. Tuuuusen takk for award!! Så utrolig koselig at du vil gi den til meg:) Skal sette meg ned i en ledig stund å skrive tre ting om meg selv jeg også, men først må jeg tenke litt;)

  Setter forresten stor pris på kommentarene du legger igjen hos meg. Jeg har noe å lære der, for jeg er altfor lite flink å legge igjen kommentarer selv om jeg er innom! Nyttårsforsett kanskje? :)

  SvarSlett
 7. Tusen, tusen takk, Siw!
  Det setter jeg stor pris på:)!!!!!
  Fin dag til deg;)
  Klem torunn

  SvarSlett
 8. Metallica rocks !!!

  God weekend

  SvarSlett
 9. Næmen, Siw!! Det var jammen godt du ifra for jeg så ikke innlegget ditt på hylleinnlegget før nå. Takker og bukker..eller neier blir vel mer riktig. Så koselig at du hadde lyst til å gi den til meg. Da skal jeg i løpet av ganske kort tid legge ut et innlegg om awarden. God helg til deg, klemmer fra Jorunn

  SvarSlett