søndag 2. desember 2012

Om å plutselig ha all verdens tid ;-)

2012-12-02

Jeg har ikke trodd at jeg har hatt tid til håndarbeid mens jeg har sittet med skolearbeid, derfor har det bare vært små prosjekter – men sannelig har det blitt litt allikevel de siste ukene : ) Plutselig har jeg kommet lengre med julegavene enn jeg trodde ; ) Og vel 200 g har forsvunnet fra garnlageret mitt : ))

Jeg liker så godt dette mønsteret, så jeg har bestemt meg for at jeg skal strikke meg et pledd med slikt hullmønster : ))

002

Trengte en liten skrivepause i forrige uke, og da bakte jeg ei eplekake – og jeg som elsker hjerter kunne jo ikke la være å plassere et stort hjerte midt på kaka ; )

Det er så deilig nå – fra å ha vært mer stressa enn hva som sikkert er tilrådelig, har jeg plutselig all verdens tid – det kjennes ut som om jeg har fått mange flere timer i døgnet : D

Ellers har jeg lagt merke til at det er færre kommentarer her inne nå enn før, men besøkstallene er de samme – er dette noe som er gjennomgående hos alle, eller er det bare hos meg?

Ha en flott 1. søndag i advent – klem Siv

16 kommentarer:

 1. Så søt eplekake.<3 Luene du strikker
  er så fine,det blir lekkert med pledd
  i samme mønster. :)
  Ha en fin 1 advent.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 2. For en fristende eplekake..

  Det med kommentarer merket jeg også veldig godt tidligere i høst, nesten ingen kommentarer. Tror det skyldes at det er så mange fine blogger etter hvert som man gjerne vil besøke, og så raser man bare over uten å legge igjen kommentarer. Men i det siste har det tatt seg opp veldig - jeg aner ikke hvorfor.

  Uansett, ha en fin adventskveld. Kos deg med god tid - det er deilig det!

  SvarSlett
 3. Jeg har aldri hat mange kommentarer men i det siste er det lik 0. Selv har jeg heller ikke tatt meg tid til å kommentere så mye. Veldig hektisk om dagen og skal oftest bare ta en rask titt rundt på bloggbesøk. Skal prøve og skjerpe meg der. Det tar ikke lang tid å skriv noen få ord. Jeg har planer om å studere litt i neste år og da kommer jeg sikkert og merke av det at tiden til strikking blir mindre. Føles sikkert godt nå når du føler du har meir tid, det kommer godt med i tiden før jul.
  Ønsker deg en fin 1 advent.
  Pernilla

  SvarSlett
 4. Luene du strikker er nydelige!
  Herlig å ha mer tid enn man trodde da :-)
  Jeg er dårlig til å legge igjen spor etter meg, så jeg skal
  skjerpe meg fremover!
  Ønsker deg videre god ventetid :-)
  Klem fra Mona :-)

  SvarSlett
 5. Så fine luer,
  og kaken ser veldig god ut :O)

  Ja, ang kommentarene er det sammen tendens hos meg.
  Mange besøkende, men ikke så mange kommentarer.

  God søndagskveld,
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 6. Tror nok at mange har såpass mye å gjøre at man ikke helt rekker å legge igjen kommentarer hos andre;)

  SvarSlett
 7. Først av alt: gratulerer med overstått eksamen. Det må føles som en enorm lettelse, og som du sier så føles det som om du plutselig har fått noen ekstra timer i døgnet. :)

  Opplever som du å ha gode besøkstall, men til tider litt færre kommentarer. Tenker at de som meg ikke har så mye tid til overs. For min del blir det som regel kun i helgene at jeg får satt meg ned og virkelig lest bloggene jeg følger med på. Resten av uken består av jobb og atter jobb.

  SvarSlett
 8. Gratulerer med overstått eksamen.
  Flotte luer. Blir sikkert et flott pledd
  med dette mønsteret.
  Fikk lyst på kake her. :)
  Ha en fin førjuls-tid.
  Klem.

  SvarSlett
 9. Godt du får strikket opp i en travel hverdag. Må innrømme jeg er lite på besøk aver alt her inne, men jeg strikker og hekler uavbrutt, og har noe som MÅ være ferdig til jul..en hel bhagedress som har ligget litt lavt i terrenget:)
  Kos dæ videre i adventstida, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 10. Fikk litt dårlig samvittighet nå, du er jo så flink til å kommentere inne på bloggen min, mens jeg ikke er flink i det hele tatt. Men jeg har sett innleggene dine da, selv om jeg ikke har kommentert;) Ha en fin kveld:) Klem

  SvarSlett
 11. Nydelige luer, og veldig artig med samme mønster i flere forskjellige farger, da ser man liksom litt ulike muligheter og uttrykk i mønsteret. Har du laget det selv, eller har du en oppskriftslink noe sted som jeg har oversett?

  Kommentarer ja... De er jo alltid kjærkomne å få, men jeg kjenner meg også igjen i de som sier at man ikke alltid rekker å skrive dem. Det er synd, for det er jo nettopp kommunikasjonen med leserne som er det fine med å blogge.

  Ha en fin desember og lykke til med julegavene!

  SvarSlett
 12. Jeg har en give-away igang på min blog, hvis du har lyst til at deltage,
  er du meget velkommen til at kigge forbi <3
  http://www.fashionbysterup.dk/2012/11/give-away-3.html

  SvarSlett
 13. Du får som du ser gjort mer enn du tror!! Nei, folk kommenterer lite for tiden, mange slenger inn et innlegg på sin egen blogg, surfer innom noen få interessante overskrifter, og suser videre i en hektisk hverdag... tror æ? Men æ kjenne også at æ blir litt metta når 54 blogga vise adventstaken sin..da droppe æ dem og surfe innom gamle kjente, sånne som du!! Og man må jo være oppmuntrende i disse eksamenstider, det e de det minste du kan forvente av folk som e vokst opp i et møblert hjem!! STOR klem, og fin uke

  SvarSlett
 14. Hei Siv. Så hyggelig at du tenker på meg når du ser på "Hjem" :)
  Vi benker oss foran skjermen liten som stor og følger dramaet, så å si på nært hold da scenene er filmet så å si rett utenfor døren :)Moro det, men de har manipulert litt da, bl.a den store fine gården som Oda kommer fra, den ligger jo ikke i Vestfossen i det hele tatt. Og du det hete I vestfossen og IKKE "på" som de i serien sier hele tiden. Men det er jo bare moro da, disse Oslo-folka klarer ikke helt "dialekta" vettu ;) Hihi. ha en super adventstid :) klem fra meg :)

  SvarSlett
 15. Hei, så deilig å være ferdig med eksamen ! Ser at du har strikket en del allikevel : flotte luer i herlig mønster :-)Blir nok et mykt og deilig pledd etter hvert. Nam nam, sier jeg til den eplekaka :-) Ha en fin uke !

  SvarSlett
 16. ÅÅÅÅ!
  Nå fikk jeg lyst på eplekake. Skjønner ikke at jeg skal være så glad i mat.
  Jeg kan glemme meg helt bort hvis jeg havner innom noen av de mange flotte matbloggene.
  Tenk hvis det hadde vært mulig å få en liten smakebit av alt det gode som blir laget....

  SvarSlett