søndag 14. februar 2010

Alle gode ting er tre

Morsdag, Fastelaven og Valentines Day – alle tre på en dag…

Her i huset feirer vi ikke Valentines Day, men morsdagen blir markert. Vi har en nøktern, men veldig trivelig feiring av dagen.

I morrest ble jeg vekt med frokost på senga :-) Fikk pakke og blomster også. De hadde kjøpt kake også, men det ble litt senere på dagen. Da jeg var lita, og vi feira mors/fars dag, måtte de pent nødt spise kake på senga :-D Syns det er godt at skikken er moderert til frokost jeg.

005

Nydelige blomster jeg fikk ja?

Så har vi bakt boller, og i kveld skal vi kose oss med boller m/krem og syltetøy.

010

Min kjære, nestentenåringen og jeg skal på kino i ettermiddag og se Sherlock Holmes. Gleder meg! Tror kanskje det er første gang alle vi tre er på kino sammen, og ser noe som alle har lyst til å se. En god Disneyfilm er ikke å forakte altså, men det er litt godt av avkommet begynner å bli litt eldre :-)

Nå har jeg endelig funnet ut av det der med å legge igjen kommentarer her, nå skal det være mulig å legge igjen om du ikke har egen blogg – det er bare å legge inn kommentar under ANONYM. Var jo kun en liten innstilling som skulle til ;-)

Tilslutt vil jeg legge til et bilde som en liten gave til alle mødre der ute – det er bilde av et tekrus jeg nettopp kjøpte meg. Inni kruset står det TODAY I FEEL BEAUTIFUL – THEREFORE I AM BEATUIFUL. Trenger ikke være så dumt å si det til seg selv innimellom i hverdagen – vi kan gjøre litt stas på oss selv andre dager i året også, og ikke bare denne ene dagen som er tilegnet oss mødre.

013

Så – gratulerer til dagen til alle mødre!

Ha en fantastisk søndag alle sammen :-)

Klem fra Siv

2 kommentarer:

 1. Synes virkelig bloggen din har fått en fin og flott identitet! Den ser herlig ut, med alle bildene du legger ut av alt det fine du lager!
  Veldig personlig og hyggelig snert, at du avslutter med klem, også:)
  Liker å lese den!

  Klem til deg!<3

  SvarSlett
 2. PS. Lov å bestille et par slike votter med hjerte på?? :D

  Og begge disse kommentarene er fra vimsa
  Lille-Marit, som ikke greier å kvittere for seg:P

  SvarSlett