fredag 8. mars 2013

Multitasking

Aller først…..gratulerer med dagen all verdens damer ; ) Håper alle har hatt en fantastisk dag – jeg skal i alle fall ikke klage : )

Multitasker på høyt plan her nå

008

Skriver oppgave (ops! Ser nå at jeg bør vaske skjermen min) – fortsatt nesten 50 timer igjen til den skal inn, så det er derfor jeg tar meg tid til å poste et innlegg : D Og jeg har skrevet MYE mer enn dere ser her altså, og kommer nok i havn denne gangen også : ))

007

Innimellom får jeg faktisk hekla ei rute på teppet mitt og – lekkert ja?

006

Og oppi alt dette har jeg kjørt engelskprøve på hele 7. trinnet, så det er på en måte litt å rette – det er da man kan tenke over kvinnedagen har gitt oss mulighet til….jeg skal være glad kvinner har mulighet til å ta seg ei utdannelse, og få seg en jobb (slik at jeg får nesten 100 prøver å rette), og at jeg kan studere videre i voksen alder – livet er jo i grunnen ganske så godt det : D

001

Har kjøpt nye roser til helga, og tent masse lys – merker at man stresser litt ned når man har det er ekstra koselig rundt seg

God helg alle sammen – klem Siv

8 kommentarer:

 1. Kikker innom for å ønske deg ei strålande. flott helg. Lykke til med oppgaveskriving og retting av engelsk prøver. Klem.

  SvarSlett
 2. Jeg fikk en nevø på selveste kvinnedagen så jeg var fornøyd :) Spennende å studere videre. Tenker å gjøre det samme om en stund. Siden jeg omtrent nettopp er ferdig med min utdannelse tar jeg litt pause fra studielivet. Lykke til! :)

  SvarSlett
 3. Ser ut som en perfekt dag ;o)
  God helg! Klemz

  SvarSlett
 4. Takk for alle hyggelige innleggene på min blogg. Du lurer på hvilken broderimaskin jeg har. Jeg har Brother Innovise 1500 sy/broderimaskin. Har hatt den litt over et år og er kjempefornøyd med den. Har også en ny symaskin i samme merke og like fornøyd med den. Anbefaler deg og kikke innom siden til Sy med oss i Haugesund. Hun selger til hele landet og i alle prisklasser.
  Lykke til med oppgavene dine:)

  SvarSlett
 5. Ja, multitasking er tingen og det er jo noe vi damer er gode på :) Lykke til med oppgaveskriving!

  SvarSlett
 6. Flinka! Og ja, det er kanskje ekstra viktig å unne seg litt blomster og kos når det stormer litt rundt en. Godt tenkt! Hekleteppet blir nydelig - hva slags garn bruker du? Og hekler du rutene sammen fortløpende? Det så litt sånn ut nemlig.

  SvarSlett
 7. Skjønner at du henger i stroppen med hyppige oppgaveinnleveringer. Men så er det vel også spennende det du fordyper deg i?

  Håper datteren er vel installert i Irland. Tror hun nok ligner litt på sin mor, driftig som bare det. :)

  Her jobbes og jobbes det, så døgnet består nesten kun av jobb og litt søvn, med noen besøk på sykehuset når både far og jeg er våkne på samme tid. Gleder meg til å begynne i ny jobb med kortere reisevei. Om arbeidagen blir så mye kortere har jeg vel litt tvil om. :)

  SvarSlett
 8. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

  SvarSlett