tirsdag 25. mai 2010

Pinseferie

Da er årets pinse over, og nå er det ingen røde dager før til jul. Heldigvis er det en lang sommerferie i mellom :-)

Vi var på landstedet vårt, og der var våren kommet bitte litt lenger enn her

203 204

Bekkeblom og stemorsblomst i tillegg til ENORME mengder hvitveis og løvetann (har tatt disse bildene med mobilen min, og det er første gang jeg fører bilder over til pc’n – positivt overraska over hvor bra de ble)

Dessverre var været så dårlig på lørdagen at den planlagte grillkosen med båtforeninga ble avlyst, men vi kosa oss godt “hjemme” og innomhus vi :-D Faktisk så litjtupp og jeg flere filmer på TV (mens gemalen var på dugnad) ;-) På kvelden så vi Titanic, og den var like trist denne gangen også :-( Litjtupp plasserte den på topp 10 lista si

208

Satte igang med en babykjole til – rødt denne gangen etter ønske fra den vordende mor :-) Etter en lat dag foran TV’n, kom jeg ganske langt :-D

Som jeg har skrevet før, er det ganske omfattende oppussing som ligger foran oss på landstedet. Jeg har ikke tatt så mange før-bilder (hadde ikke begynt å blogge enda da), men skal sikre meg det fremover

216

Det er bare en liten bit av det gamle som står igjen av gangen både oppe og nede, og dette bildet viser litt av hvordan det så ut.

215

Her er overgangen mellom ny og gammel vegg

214

Vi har lagt ferdigmalte plater både på vegger og i tak – da ser det fortsatt litt gammelt ut. Vi er skikkelig fornøyde med lampa vi satte opp

220

Vi har valgt å ha “jukser” i alle hjørnene i taket, og vi har satt inn nye vinduer med sprosser

222 213

Bak ei stygg finèrplate fant vi denne nydelige døra. Etter mange timers sparkling og pussing ble den skikkelig fin. Nå mangler vi bare å finne det riktige dørhåntaket. Såfremt dørene er fine, velger vi å beholde de gamle – det gjør ingenting om det blir forskjellige dører, det gir bare stedet mer sjarm syns jeg. Gulvet har vi malt i en mørk, praktisk gråfarge. Jeg har en plan om å lage meg sykrok på gangen oppe :-)

Dere legger kanskje merke til at jeg sier at vi har gjort sånn og sånn – men det aller meste må jeg kreditere gemalen. Han er så flink og en skikkelig handyman :-D Han gjør det aller meste, og finner fine og lure løsninger på ting.

217 219

I regnvær er det greit å kunne ta bilder innenifra ;-)

205

Dette siste bildet er med bare for å vise hvor glad jeg er i tall ;-) Tallet 81818 er et ekte PALINDROM, og slike ting fasinerer meg – ekstra artig var det at jeg hadde kjørt 8,8 km også. Måtte stoppe bila for å ta bildet :-)

Ha en riktig trivelig tirsdag og klem fra Siv :-)

3 kommentarer:

 1. Flotte bilder fra landstedet ditt....ser veldig spennende ut med oppusingen din.
  Lykke til med den...
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 2. Detv ser ut som dette blir et kjempefint sted, DERE har vært flinke;) Sier vi jeg også, mens det som oftest er handyman som gjør ting, men JEG pynter og ordner...en jobb det også;)

  Ang. priser, ikke enkelt. Ganger alle materialkostnader med 3, da har du laveste grensa...så får en føle litt på det;) For meg er det greit hvis ingen ønsker det, da har jeg gaver selv;)
  ha en fin kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Hei og takk for hyggelig kommentar oss meg ;o) Strikkevenninne på Norsk Strikkeforum melder vi oss på hver mnd, ja hvis vi har lyst...så får vi tildelt venninne, sende gave på ca 70,- innen den 20. i mnd, legge igjen hint om hvem avsenderen er, så skal vi gjette. Veldig hyggelig ;o))
  Ha en kreativ kveld ;o) Klem

  SvarSlett