tirsdag 11. mai 2010

Roma :-D

Et aldri så lite innlegg fra Roma – men det handler ikke om håndarbeid denne gangen…har ikke laga mer enn 1 og 1/2 kopptue… Men er ikke i Roma for å strikke :-P

For en herlig by! Og så mye å se på….

008

Vi bor en sjarmerende leilighet i et gammelt hus (øverst til venstre holder vi til)

015 016

Utsikten fra kjøkkenvinduet – ikke langt mellom husene i disse smale gatene. Hadde nok stått med hodet ut av vinduet og slarvet med nabokjerringene om jeg hadde bodd her :-)

078

Har vært og kasta mynter i Trevifontenen – med den første mynten ønska jeg meg tilbake til Roma, og med den andre ønska jeg noe hemmelig

097

Jeg er motstander av grafitti og tagging, men kunne ikke gjøre annet enn å ta bilde når jeg ser denne teksten på veggen :-)

 131

Jeg tror jeg får lage et skikkelig innlegg med flere bilder og beskrivelser over aktiviteter når jeg kommer hjem :-)

Ja, om vi kommer oss hjem da – nå meldes det om askeskyer både her og der igjen. Men når jeg får høre at det har snødd i Trondheim i dag, så vet jeg egentlig ikke om det er så ille å bli litt askefast ;-)

I morgen skal vi finne kirka som har Bertinis statue Den hellige Teresas ekstase – jeg har lest om den statuen i ei bok, og har lyst til å se den :-)

God natt og klem fra Siv

4 kommentarer:

 1. Så koselig å få et glimt inn i min yndlingsby! Det ser ut til at dere har det helt topp :-) Noen få hundre meter fra Colosseum ligger en kirke som heter San Clemente. Den er bygget på en annen kirke som er bygget på en tredje kirke. Du kan gå helt ned i den eldste kirken. Vel verdt et besøk. Men jeg regner med dere har nok på plakaten ;-) Kos dere masse videre!

  SvarSlett
 2. Tenker du koser deg i Roma! Har vaært der en gang, men skal tilbake.

  Ha ei flotters helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Kos deg videre! Flotte bilder!

  SvarSlett