søndag 2. mai 2010

Rydde eller sy? That’s the question…

I dag skulle jeg og gemalen ha rydde og kaste -dag, men det ble ikke helt som tenkt ;-) Jeg rydda et kjøkkenskap (og kasta faktisk litt også), men så fikk jeg plutselig så lyst til å sy – så jeg erklærte dagen til å bli en sløvedag…

Men jeg skal love dere at jeg har vært effektiv allikevel, om ikke på ryddefronten

001

Jeg klippet og strøk stoffene jeg skulle bruke til teppet jeg har blogga om tidligere

002

Her har jeg sydd remsene

003 004

Her er remsene sydd sammen. 8 x 4 ruter. Deretter sydde jeg på en 10 cm bred kant rundt hele teppet. Fóra og quilta det. Teppet er ca 2 x 1 meter (skal være på en gammel enkeltseng)

007

Det ble et prikkete stoff på baksida. Jeg husker jeg bestilte ganske mange meter av dette gjennom Ellos da jeg flytta for meg selv for 20 år siden. Aner ikke hva jeg hadde tenkt å bruke det til, men det ble i alle fall nyttiggjort nå :-D

005

Jeg brukte frihåndslabb under quiltinga, og jeg pynta hele teppet med hjerter ;-)

014

011

Det var ikke så lett å få tatt noe særlig fint bilde av hele teppet nå i kveld, så det får jeg komme tilbake til (når bare snøen kan forsvinne, slik at jeg kan ta bilde ute)

Om noen tidligere hadde sagt til meg at jeg kom til å sy et helt teppe i løpet av en dag, ville jeg nok ledd høyt av dem….nå har jeg altså gjort det, og anbefaler det ikke. Er kjempesliten i ene arma, det er tungt å quilte med frihåndslabb. Men summa summarum, så er jeg veldig fornøyd med teppet :-) Jeg må lage et til, men det kommer jeg til å gjøre over flere dager.

Ha det godt og klem fra Siv

2 kommentarer:

 1. hei!
  jammen har du vært effektiv og ikke minst veldig flink! Teppet ditt ble kjempeflott. Det er så delikat med tepper som går i hvitt og beigetoner, selv om det noen ganger erlitt upraktisk med så lyse tepper. IOhvertfall her hos meg!
  Julegavealogen er en uhøytidlig along, hvor du lager en julegave i måneden. Teknikk er helt opp til deg. Du kan sy, hekle, strikke m.m.
  Det er A's Almanakk som er en av iniativtagerene og du kan lese mer på hennes blogg. Du finner henne i linklisten min.

  Ønsker deg en strålende dag..., nå fikk jeg lyst til å sy jeg også... :O)

  SvarSlett
 2. Du og du, så flittig du har vært, og det ble rålekkert!
  Jeg fatter ikke at du får til så flotte hjerter med frihåndslabb.
  Kos deg i vårværet!!! Klem fra meg;)

  SvarSlett