mandag 2. desember 2013

Tradisjonen tro….lager vi pepperkakehus 1. søndag i advent

IMG_20131201_182224

En viktig ingrediens i gårdagens prosjekt ; )

IMG_20131201_194824

Jeg tok meg faktisk fri lenge nok til å smekke sammen et pepperkakehus som jeg så kjekt hadde ut av meg i går : P

Har kjøpt ferdig hus i byggesett, og jeg blanda melis etter denne oppskrifta, og den var utrolig bra – men det ble ALTFOR mye til bare ett hus, tror kanskje den er beregna til 8-10 hus eller noe ; ))

2013-12-02

Ja ja , hus ble det i alle fall : ) Denne gangen pynta jeg huset før jeg satte det sammen, og det var slett ikke så dumt skal jeg fortelle dere : )) Det skal pyntes litt rundt huset med små nisser, men det skal litjtupp få gjøre…

Ha en fin kveld – klem Siv

5 kommentarer:

 1. Pynte huset før montering ja, det hørtes veldig lurt ut. Har noen klisne melisrennende tak i mente. ;-) Flott arbeid!

  SvarSlett
 2. Så flott du har fått det til. jeg har slutta å lage for jeg får det ikke pent til. Du har ei god hand med dette du.
  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempefint pepperkakehus, kan kjenne duften helt hit. :)) Har ikke laget siden jenta mi var liten,kanskje jeg skal prøve meg i år...hvis tiden strekker til.;)
  Klem Mette.

  SvarSlett
 4. Så gøy med pepperkakehus!! Veldig fint å!:) Her venter vi til nærmere jul, men det er tradisjon - far i huset bygger, og unga pynter:)

  Ha en fin onsdag!

  Klem Tine

  SvarSlett
 5. Du e dyktig! I år gjør æ alt lettvint, sku sette opp julestjerna i går, så var den ødelagt, og da tenkte æ som følger: Ja, ja, så blir det annerledes jul i år, og hengte opp en liten fe i kjøkkenvinduet..
  Deretter UT i stormen og ake med junior ;o)

  SvarSlett