søndag 13. juni 2010

Bryllup

I dag har vi vært i bursdag til fadderbarnet mitt – en gutt som nå har fyllt 6 år :-) Jeg aner ikke hva gutter i den alderen ønsker seg, men fikk heldigvis ei ønskeliste – endte med å kjøpe Star Wars lego, skrufarger og tegneblokk. Må ha truffet ganske bra, for kommentaren da han åpna pakken var “Kult!” Det er første gang han ikke har fått ei bok av meg, men pga laber form halvanna uke nå, har jeg ikke kommet meg avgårde for å finne noe :-( Jeg har bestemt meg for at jeg skal prøve å bidra til at han får skikkelig leselyst – en av mine hjertesaker her i livet; at unger blir glade i å lese :-)

Neste helg skal vi i bryllup, og jeg har funnet ut at jeg ikke har noe veske som passer antrekket

007 008

Fru “anti-rosa” har kjøpt seg gammelrosa kjole ;-)

009 

Skal ha en lys beige hekla bolerojakke utenpå. Jeg har en svart bolero også, og om jeg bruker den, så har jeg jo veske som passer…men er det sommer, så er det sommer – og jeg vil helst ikke bruke svart.

Tror kanskje jeg må innom Jens Hoff i morgen før jobb, og se om jeg finner meg noe garn – tenkte kanskje jeg kunne hekle meg en pompeadour i en av disse fargene. Det kan vel bli stilig, eller…?

Ha en fin søndagskveld og klem fra Siv

6 kommentarer:

 1. Kjolen så nydelig ut, direkte lekker!
  hekle deg en pompadurveske i samme farge som jakken (eller kjolen), det blir lekkert!!

  Ha en super ukestart og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Nydelig kjole! Det er bare å få fram heklenålen i en fei:-) En pompadurveske blir lekkert til!

  Klem

  SvarSlett
 3. Knall lekker kjole! og fint med den lille bolerojakka utenpå. Helt enig med deg: Det er sommer, bruk den lyse;) Heklet pompadurveske ville vært kult til. Kanskje litt vanskelig å få samme farge som kjolen? ellers tror jeg jeg hadde foretrukket det, på den annen side...lys er kanskje mer anvennelig...

  Merkelig! Det må være noe som ligger i luften...Jeg har også vært fru antirosa og anti rosestoff. Mne plutselig har jeg både blekrosa kjole og roseveske...??? hehehe:)))

  SvarSlett
 4. Å, den kjolen ser bare lekker ut - ha en trivelig uke.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kjempekoselig hilsen i bloggen min:) Her har ikke jeg vært før, og for en koselig blogg du har! Og så mye fint du har heklet og strikket! Falt for klutene dine med applikerte hjerter på:) Og kjolen over her var helt fantastisk. En skikkelig Siren-kjole, ville vennene mine sagt:) Blir nok veldig fint med ei helket lita veske, som de har nevnt i de andre kommentarene! Ha ei finfin uke! Klem fra meg

  SvarSlett