torsdag 10. juni 2010

Hvor i all verden blir årene av??

I ettermiddag har vi vært på møte på ungdomsskolen – fra høsten av er litjtupp UNGDOMSSKOLEELEV….UÆH! Syns ikke det er lenge siden vi fulgte henne til første skoledag på barneskolen jeg – heller ikke lenge siden vi fulgte storesøster til første skoledag, og litjtupp bare var 3 uker gammel.

Er det noen som kan fortelle meg hvor årene blir av? Jeg føler meg ikke gammel nok selv til å ha så gamle unger. Riktignok fikk jeg barn tidlig (storesøster er nå eldre enn jeg var da hun ble født), men….

IMG_5982

Foran huset har vi et plommetre i full blomst – NYDELIG! Jeg har kanskje ikke så grønne fingre, men syns jeg “fanger” synet ganske bra med kameraet ;-)

Bestemor-SWAP

Jeg er med på en Bestemor swap gjennom bloggen Olavas verden….

034

…og i dag har jeg vært og kjøpt garn. (Håper det går bra at jeg blogger fargene, og at det er greit at jeg har med hvitt ;-)) Jeg er ferdig med den første ruta, og den ble skikkelig fin :-) Jeg må jo ta bilde av rutene mine, og så kan jeg vise dem frem etter at vi er ferdige :-D

Ha en knall fin kveld alle sammen og klem fra Siv

3 kommentarer:

 1. Skikkelig artig denne swapen, men jeg er såå lite glad i å hekle ruter, så jeg måtte bare stå over;)

  Årene...jeg har ei på 33 og yngsta på 31..herregud!! Tør nesten ikke tenke på ungenes alder...

  Kos deg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Tiden flyr! Ser at min eldstemann er jevngammel med din - og at vi var omtrent like gamle da vi ble mor første gang:-)

  Bølgeteppet ditt blir knallfint! Imponert over tålmodigheten din.

  Klem

  SvarSlett
 3. Ja det er utruleg så fort tida fyk etter at ein har fått unger.
  Til hausten skal min minstemann også starte på undomsskulen. Eg har jo nesten nettopp født han føler eg. hehe

  Men etter at eldstedatter fekk sin førstefødte for 3 1/2 år siden, ja då har tida i allefall gått fort. Eg er jo ikkje gammel nok til å vere bestemor. hehe Eller joda, storkoser meg med begge barnebarna mine eg.

  Er så fint med bestemorruter, men eg er så sløv i perioder med å hekle, så sånne swap har eg gitt opp. Og så likar eg egentleg å finne tepper med litt meir mønster når eg først er i gong.


  Ha ei fin helg. :)

  SvarSlett