torsdag 3. juni 2010

Hode i posten…

Ja, du leste rett – jeg har fått et hode i posten ;-) Jeg har gledet meg til det noen dager

001

Var det ikke bare råstilig da?? Det er litt grønnere enn det ser ut som på bildet – det er sånn Norgesglass-grønt :-)

Jeg kom plutselig på her forrige dagen at et sånt et måtte jeg bare ha – og som tenkt så gjort :-D

002

Nå trenger jeg ikke lenger være modell selv om litjtupp ikke er hjemme – nå har jeg et hode som er suverent til å vise fram strikka luer og andre hodeplagg på :-))

Jeg hadde så mye å bære på da jeg var på Posten og henta det i morrest, så jeg pakka det ut der (emballasjen tok alt for stor plass) og putta det i bagen min – postfunksjonæren lurte sikkert litt på meg, men det får så være ;-)

Ha en kjempefin torsdagsklem og klem fra Siv

7 kommentarer:

 1. å stilig da, dekorativ som pynt også den!! Slik kunne jeg virkelig tenkt meg, hvor får man noe slikt da? Hvis den er laget av glass så er den vel tung da??

  Ha en super duper torsdags kveld!:) Klem fra en av dine faste lesere:)

  SvarSlett
 2. Å så super flott!! Et slikt har vært nyttig, er det normal hodestørrelse? Hvor har du kjøpt dette? :)
  Vil tro postfunksjonæren tittet 2 ganger på det du pakket opp ;) Ikke hver dag det skjer vil jeg tro.
  Dette er jo mye mer holdbart enn de i isopor.
  Ha en fin kveld og nyt det nyinnkjøpte hodet :)

  SvarSlett
 3. SV: De der ferske sporene er bare den boksen med siste svar på innlegg.. Jeg bytta bare navn på den. :p Vet ikke om du kan det på blogspot...? Jeg har jo eget domene og kan lage bloggen som jeg vil. Man står litt friere da enn med blogg.no og blogspot no. Du kan jo se om det lar seg gjøre...? :)

  SvarSlett
 4. Åhhh så flott hodet du har fått ;o)) Hørtes litt rart ut å gratulerer med nytt hode..hihi ;o) Kos deg med "modellen", regner med at vi får se henne ofte ;o)

  SvarSlett
 5. "Hei, far din e ikkje glassmester" pleide de voksne å si dersom vi ungene satt på gulvet forran tven og de ikke kunne se hva som skjedde på skjermen. He he :-)

  Gratulerer med nytt hode! Hvor har du fått tak i det?

  SvarSlett
 6. Takk for svar! Var inne på nett siden deres og tror nok man må ha et organsisasjonsnr for å bestille, men ikke us dette 100 % ennå. Får vente å se om dette hodet er noe jeg har lyst på om en stund også.. prøver å lære meg impuls kontroll ha ha ha;)

  Håper du får en flott helg og tid til å lade alle batteriene
  Klem fra anita

  SvarSlett
 7. SÅ utrolig fint det hodet der var!! Gratulerer med det;) Og jeg må, som så mange andre her, spørre hvor du har fått tak i det? Kunne gjerne tenkt meg et nytt hode innimellom;)

  SvarSlett