tirsdag 29. juni 2010

YEAH RIGHT… :-P

Det er noe med forsetter eller gode intensjoner – når det gjelder meg så hender det seg rett som det er at de forsvinner som dugg for solen ;-)

001

Dalegarns sommerhefte – hmmmm…….MASSE fint :-D

002

Ja da, jeg har kjøpt meg garn til et nytt prosjekt ;-) Og endte på denne modellen – lekker ja?

003

Ettersom jeg er nesten 1,80 høy, så velger jeg å strikke den lengste – og jeg skal heller ikke ha armer. Genialt at de har kommet med en modell i to lengder og med/uten armer :-) Og så ble det lilla – veldig glad i lilla :-)

I morgen har jeg siste dag på jobb, jeg skal ikke lenger være selvstendig næringsdrivende. Det blir nok litt rart også, men det kjennes veldig riktig ut. Og som i et ledd i det å senke skuldrene, har jeg bestilt meg tur til Oslo. Jeg skal besøke storpia mi ei langhelg, og jeg skal ta tog nedover. Da skal jeg kose meg med strikking (sikkert nok denne), musikk og ei god bok. Jeg skal ta toget for å få sett litt av det vakre landet vi lever i, og for å vise for meg selv at det ikke gjør noe om turen tar 7 timer – ingenting å stresse med….

JEG GLEDER MEG :-D

Ha en fantastisk tirsdag og klem fra Siv

10 kommentarer:

 1. Denn er flott og har nok hatt lyst å strikke den.... men er ikke så flinkt til å bli ferdig med ting.... så jeg ikke jeg skal prøve en gang.Har ikke helt rygg til å strikke heller men hekling går bra.
  lykke til på siste dag på jobb.

  Kjekt å reise vekk litt og toget er jo deilig å ta,får strikket mye du da

  Ha en fin kveld
  klem

  SvarSlett
 2. Den var rålekker!! Apropos mitt innlegg, så er jeg for kort (riktignok 1.68), så den rosa hadde vært noe for meg;) Kjempefine var de begge!!

  Kos deg videre denne flotte dagen og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Meget yndig :-) Og , jeg så lige din litteraturliste , har læst en del af de bøger der bliver nævnt , den sidste jeg har læst er : Renselse - af Sofi Oksanen , en finsk forfatterinde , bogen vandt Nordisk Råds Litteraturpris 2010 , jeg kan varmt anbefale den.
  God tur til Oslo :-)

  SvarSlett
 4. Den var råflott! Kanskje jeg også en gang tør begi meg ut på et slikt prosjekt, er litt utålmodig så "redd" stor plagg he he. God tur :-)

  Klems

  SvarSlett
 5. Hei!
  Den modellen er fantastisk flott... :O) Syns du har valgt en nydelig farge også. garnet vet jeg er bra, for det er mitt favorittgarn akkurat nå!

  Jeg har reklameheftet(uten oppskrifter) på det heftet, syns det er veldig mye fint så jeg har tenkt å kjøpte det!

  Ønsker deg en god tur til Oslo..., kos deg!

  klem

  SvarSlett
 6. Nydelig model du skl strikke...og klart den må være lilla...;o))) Kos deg på togtur og ha det hyggelig med dattern ;o)

  Klem ;o)

  SvarSlett
 7. Ja for en gang skyld strikker jeg i samme farge som modellen, som oftes blir det til jeg velger andre farger. Var litt sølvaktig i fargen så tror den blir riktig fin :-) (Har vondt i armen nå, strikker for harde livet, har så lyst å bli ferdig he he...)

  SvarSlett
 8. Siste dag på Uno. Hmm- ny tid begynner for deg. Klemz, Bente BV

  SvarSlett
 9. Lykke til med strikkingen! Regner med at resultatet blir knallfint:) Og superfin farge du har valgt.

  SvarSlett
 10. Høres koselig ut med lang togtur med det flotte håndarbeidet. Jeg liker også lange togturer, finne ro og bare være i reisen.

  Ønsker deg en god tur. Vi "snakkes", masse hilsen Turid

  SvarSlett