tirsdag 1. juni 2010

Så var jeg ferdig med nr 2 :-D

Det ble ikke så ille som jeg hadde frykta å rekke opp håndklærne jeg hadde strikka og hekle nye – det går faktisk ganske fort

007

Denne er hekla med en omgang staver og en omgang fastmasker. Jeg bruker Mor Åse bomullsgarn og heklekrok nr 3. Jeg bruker også vlisofix med lim på begge sidene, slik at stoffet i hjertet ikke skal rakne.

008

Denne fikk et rosemønstret hjerte, og rosebladene tar igjen fargen på håndkleet. Jeg syns det ble lekkert – skikkelig sommerlig :-)

004 006

Jeg fikk noen få meter garn til overs, og da hekla jeg blomster og festa til hårspenner. Det var slett ikke så enkelt å ta bilde av sitt eget hode, men med bruk av speil gikk det til slutt :-P

015

I dag skriver vi 1. juni, og det ser faktisk ganske så sommerlig ut i bedet vårt :-)

Ellers så har unge frøken nesten–tenåring erklært at hun ikke håper skolen hennes blir tatt ut i streik. Skolen har besøk av elever fra Ghana (som de har brevveksla med i 6 år), og de holder på å øve inn en cabarét – da passer det dårlig med streik. Forestilling vil vi så absolutt ha – man må jo avslutte barneskolen og 7. klasse med brask og bram ;-)

Ha en riktig fin juni-kveld og klem fra Siv

4 kommentarer:

 1. Kjempefine håndkler du har hekla. Festlig med applikert pynt på. Var vist en stund siden jeg var innom og titta hos deg fant jeg ut.
  Du er gjo så flink og besøke meg:)))

  SvarSlett
 2. Nydelige håndklær du har, og dette ble også flott med det hjertet!
  Er redd det er streik, jeg skal ihvertfall på streikemøte idag..
  Ha en super dag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Hei, så hyggelig blogg du har. Her har jeg ikke vært innom før, men jeg kommer garantert tilbake. Masse hilsen Turid

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig hilsen! Kjempefin blogg du har -har lagt meg til som følger:-)

  Klem

  SvarSlett