torsdag 4. april 2013

Garnkvaliteter

Ganske ofte kommer jeg over ei oppskrift jeg har lyst til å prøve, og jeg har (som sikkert mange av dere) temmelig mye garn liggende – og det kunne vært kjekt å fått brukt opp litt av det før man løper og kjøper mer ; ) Men det er ikke alltid jeg vet om garnet passer ifht strikkefasthet osv

006 (2)

Her fant jeg en skikkelig garnoversikt, og sida har i alle fall fått et bokmerke hos meg ; ) Håper flere kan få bruk for denne oversiktlige lista.

Nyt denne! Just give me a reason med Pink og Nate Ruess fra Fun : ))

Ha det godt – klem Siv

8 kommentarer:

 1. Det rare med meg, og alt garn jeg har på lager, er at hvis jeg har et garn som passer på strikkefastheten så er det absolutt ikke den fargen jeg hadde tenkt meg. Det innebærer at det ofte ender opp med garnkjøp uansett. Den siden hva lur,takk for linken!
  Pernilla

  SvarSlett
 2. Takk for tipset. Det har lett for å bli sånn at en bare kjøper nytt,
  Klem

  SvarSlett
 3. Heisann... Flere som samler i lader, ser jeg..hihi! Så smart med en sånn garnoversikt! Den favoriseres herved hos meg også. =)
  Ha ei deilig strikkefylt helg.
  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Det var lurt!

  God helg til deg,
  klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 5. Så smart! Dette med strikkefasthet er et kapittel for seg selv her hos meg, nettopp gått på en diiiiiger smell...... igjen;-) men det går mer på min egen "fasthet" .... jaja, lur oversikt dette, da:-) Takk for musikken, letes herved opp på Wimp! Ha en strålende fredag og ei flott helg!

  Klem, eli

  SvarSlett
 6. Den oversikten er kjempekjekk! :)
  Ønsker deg ei riktig god helg!

  SvarSlett
 7. Denne har jeg i "rullen" selv, grei å ha. Er inne i en tørke både på strikking og blogg, men håper på bedre tider..det går ihvertfall mot vår:))
  Ha ei flott helg, klem fra mæ;)

  SvarSlett