I dag har jeg bakt knekkebrød, og vanligvis holder det å bare la knekkebrødene ligge i ei kurv på kjøkkenbenken – de har det med å forsvinne temmelig fort nemlig : )
I dag baka jeg dobbelt, så da var det bare å finne fram oldefars gamle matboks – den er stor, og den rommer mange knekkebrød : D
Om knekkebrødene lagres i en plastboks med lokk, blir de myke – derfor må en metallboks til
Jeg gleder meg til kveldsmat – hjemmelaga knekkebrød med brunost og en deilig kopp te ; )
Ha det godt alle sammen – klem Siv
Åh, det holder jeg på å lage også!
SvarSlettDe er i ovnen nå, så jeg gleder meg til kveldsmat litt senere!!
De blir jo kjempegode, men hater å få det tynt nok utover brettet...Har god og lang slikkepott, men sliter like mye hver gang...
Har du noen tips kanskje?
Nyt kveldsmaten din :-)
"Egenproduserte" knekkebrød er nydelig!
SvarSlettJeg baker store porsjoner og oppbevarer knekkebrødene i kakebokser.
Ha en fin kveld:)
Disse så kjempegode ut. Deler du oppskriften??
SvarSlettHøres ut som en super kveldsmat!
Klem
Dette såg veldig godt ut!!
SvarSlettHar ikkje prøvd enno, men ser ut til at eg bør prøve meg ein dag..
Fin April til deg :-)
Mmm, hørtes godt ut ja. Jeg laga knekkebrød i påska, men de er allerede spist opp, så må vel en ny ladning til i kveld:)
SvarSlettKlem :)
Å disse så deilig ut..ble sulten
SvarSlettFin uke til deg
Klem
Ser og høres deilig ut!
SvarSlett