søndag 5. mai 2013

Callaliljer : )

001

Forrige dagen kom ei venninne innom, og jeg fikk jeg plante av henne

003

Nydelig blomst – jeg tror det er en Callalilje

Nå må jeg bare prøve å ta godt vare på den – som dere kanskje husker, så er ikke jeg plaga med overdrevent grønne fingre ; )

Jeg  fikk en pakke bacon av henne også, men grunnen til det skal jeg fortelle om en annen dag : ))

Jeg har gjort en observasjon….og det er at det knapt nok er kommentarer på bloggen for tida, men jeg har veldig mange besøk. Er dere flere som har merka dere det samme eller? Litjtupp sier at jeg ikke må henge meg sånn opp i det, for det viktigste med blogginga må jo være at folk leser det jeg skriver…. : P

Ha en fin søndag – klem Siv

9 kommentarer:

 1. Åh, så nydelig blomst du har fått!!
  Jeg er veldig glad i disse blomstene, jeg hadde slike i brudebuketten min :-)

  Jeg må nok innrømme at jeg er flinkere til å lese alt det blogges om, enn å kommentere selv...Lover å bli flinkere (igjen) :-P

  Blir spennende å lese om bacon'et da!!
  God kveld!
  Klem Mona

  SvarSlett
 2. Fin blomst, og må si jeg ble litt nyskjerrig på den baconpakka ;)
  Lite kommentarer hos meg om dagen også, men kan jo være at jeg er dårligere på å kommentere selv om dagen også?!
  Må du ha en fin uke :)

  Klem Karianne

  SvarSlett
 3. Kala er bare så fin blomst !
  Heldige deg.
  Kjekt du ville bli med på giveaway,lykke til.
  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Siv,
  Nydelig blomst du fikk av venninnen din. Kjenner meg igjen på manglende grønne fingre og blomstergaver som har en tendens til å bli kortvarige.

  Opplever det samme selv med hensyn til færre kommentarer. Har paradoksalt nok flere lesere enn jeg har hatt tidligere, men færre kommentarer. Hva det kommer av vet jeg ikke.....

  Ps. har byttet profilbilde om du ikke kjenner meg igjen. :) Måtte ha med bikkja som aldri er mer enn 0,5 m unna matmor...

  SvarSlett
 5. så fin blomst, venninne gaver varmer!!

  SvarSlett
 6. Nydelig calalilje du har fått! Jeg er fryktelig dårlig på å legge igjen kommentarer innimellom. Men nå skal jeg skjerpe meg! Bloggingen ville jo ikke være den samme om vi ikke fikk og ga kommentarer :)

  SvarSlett
 7. Vakker blome!

  Lite blogging på meg i det siste, både lesing og kommentering.

  Vårklem

  SvarSlett
 8. Klok Litjtupp! Men det er jo hyggelig at folk legger igjen en liten notis om at de har vært innom, det er jo tilbakemeldingene som gjør blogginga ekstra koselig. Noen ganger har jeg det litt travelt, men ønsker ikke å gå glipp av det som skjer rundt omkring på bloggene, så da må jeg være ærlig å si at det som regel blir bare titting. Men så forsøker jeg å legge igjen en hilsen når jeg har tid da. =)

  Nydelig blomst du har der. Jeg aner ikke hva de heter, det er sikkert riktig som du kaller dem, for jeg har ikke grønnskjær engang på mine hender. Det eneste som gror her er orkideer i vinduskarmen og ugress ute.. hehe... =)

  En nydelig og solfylt dag ønskes deg. Klem Tone

  SvarSlett
 9. Vakker blomst. Jeg tror det har blitt veldig mange blogger til sammen, og dermed mange som har det travelt og suser fra blogg til blogg uten å legge igjen kommentarer. Det er koselig med kommunikasjon synes jeg, i tillegg til lesere, så jeg prøver å være flink selv til å kommentere, men det er ikke alltid det er tid.

  SvarSlett