tirsdag 28. mai 2013

Stressa?? I grunnen ikke–burde vel være det :-P

Om 5 døgn og 4 timer skal eksamen min være innlevert – og jeg må ærlig innrømme at jeg nok ikke er så i rute som jeg burde vært : P Jobber nok best under press denne gangen også ; ) Det er i alle fall en spennende oppgave å skrive, og jeg håper forskninga mi fører fram til noe en gang – for dette var slett ikke så dumt, skjønner dere : )) Nå har jeg permisjon resten av uka, så eksamen er nok i boks til rett tid : ))

Jentetur1

Lada opp til å sitte med eksamen med å ta med meg tre venninner til landstedet i helga : D Vi har hatt kjempevær, og som dere ser hadde vi skikkelig rekeparty på verandaen – og deilig dessert etterpå…så sunn vettu ; )

Jeg fikk meg bl.a et Walter & Co lyshus i vertinnegave, og se så fint det var med lys i : D Det ligger en liten garnkafé i nærmeste tettsted, og der var jeg så heldig å få tak i noe Dropsgarn til en veldig billig penge – og som dere ser, produserte jeg et par sokker str 2-4 år (de er strikka i garnet Perfect fra Sandnes, og det gikk med 50 g til dette paret – syns garnet var godt å strikke av)

2013-05-271

Vi var masse ute. Vi så bl.a St.Hansblomst og Bekkeblom – herlig at våren er godt i gang : D Bildene av himmelen og fjellet er tatt midt på “svarteste natta” – ser ut som om noen har brukt en pensel og lekt seg med blåmaling ; )

Ha det godt – klem Studenten

7 kommentarer:

 1. Flotte bilder fra oppladinga til eksamen.
  Her nord kom våren som julekvelden på kjærringa, og blomster og trær er i sjokk over at de kunne starte vokseperioden i gode sommertemperaturer og ikke i iskald nordavind.

  Ønsker deg lykke til med eksamen:)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder du har tatt :-)
  Her kom også sommeren brått og brutalt, når barnetoget var ferdig 17.mai (og vi var gjennomvåte)! Da ble det varmt, skikkelig varmt...så alt blomstret på en gang i løpet av et par dager den helgen!!
  Nydelig tid på året :-)

  Lykke til med eksamen, tenker det går bra!
  Klem fra Mona :-)

  SvarSlett
 3. Flotte bilder og koselig stemning.
  Krysser fingrene for deg og ønsker lykke til !
  Går nok kjempebra dette..flinka !
  Klem Anne

  SvarSlett
 4. Verdens herligste opplading, da:-) masse lykke til!
  Klem, Eli

  SvarSlett
 5. Lykke til :)
  Fine bilder 'herifra' gikk kveldstur på engelen og til valsøyhuken her om dagen, vakkert her :)

  SvarSlett
 6. Jobber utrolig godt under press! Idag har æ fullt kjør fra morgen til kveld, men alt går ;o) Eller: det e vel da det går? Rekk til og med en time på data før tannlegen, så æ skal ikkje klage.
  Fint lyshus du har fått deg.. Desverre er ikke slike særlig effektive i nord om sommeren, vi slår jo aldri av stor lyset dermed blir det ikke mørkt og romantiskt ute..
  Klem og lykke til videre med eksamen!
  (Har fått mansjett knappene hvis det var de du mente?)

  SvarSlett
 7. Jobber mye bedre under press. Mye verre å ha for lite å gjøre i forhold til produktivitet, så ikek bekymre deg for det. Grattis med snart overstått. bare noen få dager igjen, så kan du virkelig senke skuldrene og gi deg selv masse kred for din egen innsats. Vet du har jobbet mer enn hardt, så dette går bra. :)

  Har selv hatt en litt "brå" start på den nye jobben. Ikke å anbefale å reisebort 2 uken i ny jobb, spesielt når sjefen (og da resten av avdelingen) må på reise den 3. uken. Dvs at jeg hadde 5 dagers opplæring før jeg måtte være 100% operativ, noe som var i overkant krevende.

  Det har vært jobbing hver kveld og helg for å klare leveransene. Fordelen er at jeg kommer veldig fort inn i den nye jobben. Også vet vi at om et par uker begynner det å roe seg veldig. (Kanskje for mye..?) Det blir i alle fall tid til litt mer søm. :)

  SvarSlett