torsdag 16. mai 2013

Marius som takk for hjelpa :-D

001

I dag lå denne boka pent innpakka på arbeidsplassen min : ) Jeg fikk den som takk for hjelpa for at jeg hjalp til å montere en Mariusgenser i barnestørrelse for en kollega – må si at jeg ble veldig overraska og veldig glad : D Tusen takk, kjære I. : ))

Her står litjtupp og stryker bunadsskjorta si – det er vel på tide å lære det når man snart er 16 år ; ) Jeg må justere en knapp eller to i Kystdrakten min – skal gå i toget i morra, og da bør jeg vel se ordentlig ut : P Skolen jeg jobber på er 150 år gammel i år, og det blir derfor litt ekstra i toget

Ha en flott kveld – klem Siv

3 kommentarer:

  1. Å, heldige du:-) vel fortjent, snilt å hjelpe med montering, da:-) Kos dere masse med feiringa i morra!

    Klem, eli

    SvarSlett
  2. Åh, så heldig du er!!
    Jeg venter på denne boka fra Ark, for de hadde den på salg
    til kr 99,-, men typisk nok ble de utsolgt...

    Håper du får en flott feiring, både av nasjonaldagen og skolen!
    Hipp, hipp Hurra!!
    Klem fra Mona :-)

    SvarSlett
  3. Den boken kommer du til å finne mye morsom inspirasjon i. Fikk den til jul i fjor, og den ble en umiddelbar favoritt.

    Gratulerer med dagen og med skolejubileumet. Klart du må ha stasantrekk til en slik dag. Da er det bare å flytte på noen knapper. Trekker selv i damaskkjole fra Gudbrandsdalen på den store dagen. Jet-laget og vanvittig trett fordrer ikke til puss av bunadssølv, så det ble enkel pynt i år. Verst var det nok likevel for den unge damen som skulle rett på russefeiring. Har akkurat fått henne hjem fra russetoget, blek, trøtt og sliten. :)

    - Likte forresten veldig godt sauekruset du fikk. Og enda godt det passet like godt til te som til Irish coffee. :)

    SvarSlett